30 maart

Dag van het Veilige Magazijn

30 maart - 188 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 maart 17:02

Dag van het Veilige Magazijn

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van het Veilige Magazijn is bedoeld voor magazijnbeheerders, logistiek managers, teamleiders, orderpikkers, DC-managers, en eenieder die maar enigszins professioneel met logistiek en magazijn bezig is. Standaard onderdeel van deze Dag is de verkiezing van het Veiligste Magazijn van Nederland, een in kringen prestigieuze prijs die erg representatief is voor de branche. Sinds een paar is dat ook de focus van de Dag, die vroeger nog gewoon de Dag van het Magazijn heette.

Op de Dag van het Veilige Magazijn worden onder andere workshops gegeven over fraudbestrijding, leidinggeven en "zwaar werk", wat natuurlijk in sommige magazijnen heel toepasselijk is. Klinkt al met al als een Dag die eigenlijk vooral voor die beperkte groep logistiek medewerkers interessant is, maar dat weerhoudt u natuurlijk niet om alsnog te gaan.

Meer informatie, voornamelijk een aankondiging, vindt u hier.

Wens iemand een Fijne Dag van het Veilige Magazijn!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Post
9 oktober
Post krijgen is leuk! Ansichtkaarten, blauwe belastingenveloppen, gas-, water-, licht-, internet, telefoon, TV-rekeningen... Wie krijgt ze niet graag? In een tijd van constante progressie in technologie krijgt de post het zwaarder elke dag.

Dag van de Chemische Logistiek
28 september
Met de huidige klimaatproblemen rondom stikstofuitstoot en een rap verzengende aarde is de chemische industrie nou niet bepaald een populaire sector. Maar tegelijkertijd is dit 'één van de belangrijkste sectoren van onze economie', schrijft de branchevereniging, die vooral hamert op de export en het belang voor de gehele Nederlandse industrie in het algemeen.

Internationale Dag ter Bestrijding van Extreme Armoede
17 oktober
Deze Dag is in het leven geroepen om wereldwijd een vuist te maken tegen armoede. In 1987 is de Dag opgericht en erkend door de Verenigde Naties. Tijdens de bijeenkomsten die er op de Dag worden georganiseerd, komen duizenden mensen samen tijdens protestmarsen en demonstraties.

30
maart

30 mrt

Eerdere edities:
In 2018: 15 november
In 2017: 28 november
In 2014: 1 oktober
Deze site gebruikt Cookies.