WhatsApp
FijneDagVan is vanaf nu ook via WhatsApp te lezen! U krijgt dan van ons een berichtje op WhatsApp waarin we u vertellen welke Dag Van het die dag is, met een linkje naar onze website voor meer informatie. U kunt zich ieder moment weer afmelden.

U kunt ervoor kiezen om een dagelijks (iedere ochtend) of een wekelijks (iedere maandagochtend) berichtje te ontvangen.

Aanmelden
Stuur 'FDV dag' (of klik op deze link) of 'FDV week' (of klik op deze link) naar onderstaand nummer. U wordt dan automatisch aangemeld voor de juiste dienst:

06 424 00 533

Dienst
WhatsApp is één van de meest gebruikte apps van Nederland, en is dan ook een handige manier om iedere dag te zien welke Dag Van het is. We sturen dagelijks een bericht met welke Dag Van we vieren, als er tenminste iets gevierd wordt. U krijgt dat bericht in de ochtend. Voor de weekdienst sturen we op maandagochtend een overzicht. In het bericht staat ook een link met maar informatie.

De WhatsApp-dienst bevindt zich momenteel nog in de experimenteerfase. We sturen maximaal 2 berichten per dag, natuurlijk afhankelijk van hoeveel Dagen Van er gevierd worden. We verzekeren u dat we geen spam zullen versturen. De dienst bevindt zich in de testfase, dus het kan zo zijn dat de dienst af en toe niet helemaal goed werkt, en het bijvoorbeeld even duurt voordat u uw eerste berichtje krijgt.
Afmelden en privacy
U kunt zich op ieder moment afmelden voor de dienst. Stuur daarvoor 'FDV UIT' naar het nummer. We verwijderen u dan zo snel mogelijk uit ons bestand. Als u zich aanmeldt voor onze WhatsApp-dienst slaan we uw nummer lokaal op. Zodra u zich afmeldt verwijderen wij dit nummer direct.

Door WhatsApp te gebruiken is uw nummer bekend bij WhatsApp en bij moederbedrijf Facebook. Voor meer informatie daarover verwijzen we u door naar WhatsApps privacybeleid. U kunt hier ook het privacybeleid van Fijne Dag Van vinden. We gebruiken uw nummer nooit voor andere doeleinden dan deze WhatsApp-dienst. We verkopen uw gegevens niet aan adverteerders of andere derde partijen, en sturen u geen reclame via WhatsApp (ons eigen partnerprogramma uitgezonderd.) Overigens kunt u ook op andere manieren volgen welke Dag Van het is. Zo hebben we een wekelijkse nieuwsbrief, waarin we vertellen welke Dagen Van we die week vieren. Die versturen we iedere maandagochtend. Kijk op FijneDagVan.nl/nieuwsbrief om u aan te melden.
Telegram
Naast WhatsApp hebben we ook een Telegram-kanaal. Daarin sturen we dagelijks welke Dag het is. Telegram is een chatdienst en sociaal netwerk waarin u kanalen kunt volgen via alleen een gebruikersnaam. Zo blijft uw telefoonnummer anoniem. U kunt zich op ieder moment ook weer uitschrijven voor het kanaal.

Zoek in Telegram naar @fijnedagvan of ga direct op t.me/fijnedagvan om u te abonneren op ons Telegram-kanaal. Kijk voor meer informatie op www.fijnedagvan.nl/telegram.
Deze site gebruikt Cookies.