15 juli

Internationale Dag van de Jongerenvaardigheden

15 juli - 67 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 16 juli 12:20

Internationale Dag van de Jongerenvaardigheden

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Met een goede opleiding kun je ver komen in het leven. Toch is dat voor lang niet iedereen een gegeven. Hier in het Westen hebben we te maken met een leenstelsel, maar zelfs dat onzalige plan is nog erg effectief vergeleken met wat er voor mensen uit derdewereldlanden vaak mogelijk is. Op 15 juli vieren we de Internationale Dag voor de Jongerenvaardigheden, waarbij we stilstaan bij hoe belangrijk een praktische opleiding is voor jongeren om het in de grote wereld te redden.

De Dag van de Jongerenvaardigheden ('World Youth Skills Day') is opgericht door de Verenigde Naties. Tijdens de Dag wordt er gekeken naar de mogelijkheden om jongeren goede praktische vaardigheden aan te leren, en wat er moet veranderen aan het huidige leerstelsel om dat te bereiken.

Meer informatie is te vinden op de website van de VN.

Verwante Dagen

Dag van het Familiebedrijf
11 november
De Dag van het Familiebedrijf is een Dag die is georganiseerd door de ABN Amro en Berk (een accountantskantoor). Familiebedrijven staan vaak voor stabiliteit en zijn financiëel vaak erg gunstig.

Dag van de Zorgcoördinator
27 november
Dit jaar wordt voor de zesde keer de Dag van de Zorgcoördinator gehouden, en voor we u iets meer over die Dag gaan vertellen willen we u graag eerst uit proberen te leggen wat een zorgcoördinator precies is en doet - dat maakt het iets makkelijker de Dag te begrijpen, denkt u niet?

Europese Dag van Actie tegen het Kapitalisme
31 maart
Occupy'ers, unite! Bent u die graaiers in het bedrijfsleven ook zo spuugzat? Wilt u ook eens protesteren tegen die banklui die dikke bonussen krijgen over de ruggen van duizenden ontslagen heen?

15
juli

15 jul

Komende Dagen
Dag van de Klant
Dag van de Klant
22 september
Deze site gebruikt Cookies.