15 juli

Internationale Dag van de Jongerenvaardigheden

15 juli - 129 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 16 juli 12:20

Internationale Dag van de Jongerenvaardigheden

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Met een goede opleiding kun je ver komen in het leven. Toch is dat voor lang niet iedereen een gegeven. Hier in het Westen hebben we te maken met een leenstelsel, maar zelfs dat onzalige plan is nog erg effectief vergeleken met wat er voor mensen uit derdewereldlanden vaak mogelijk is. Op 15 juli vieren we de Internationale Dag voor de Jongerenvaardigheden, waarbij we stilstaan bij hoe belangrijk een praktische opleiding is voor jongeren om het in de grote wereld te redden.

De Dag van de Jongerenvaardigheden ('World Youth Skills Day') is opgericht door de Verenigde Naties. Tijdens de Dag wordt er gekeken naar de mogelijkheden om jongeren goede praktische vaardigheden aan te leren, en wat er moet veranderen aan het huidige leerstelsel om dat te bereiken.

Meer informatie is te vinden op de website van de VN.

Verwante Dagen

Dag van de Maatschappelijk Werker
6 juni
Iedere eerste donderdag van juni organiseert de Nederlandse Vereniging van Maatschappelijk Werkers hun eigen Dag: De Dag van de Maatschappelijk Werker.

Dag Van De Architectuur(1)
23 juni
Tijdens de Dag Van De Architectuur, op 26 en 27 juni (daarmee is het meer het Weekend Van De Architectuur), gaan in ruim 50 gemeenten allerlei gebouwen open die normaal nooit open zijn voor publiek.

Dag van de Werkplek
25 januari
De tijd van de cubicle is voorbij. Anno 2017 wordt er steeds meer aandacht gegeven aan de indeling van de kantoortuin, en hoe werknemers optimaal kunnen werken.

15
juli

15 jul

Komende Dagen
Dag van het Dak
Dag van het Dak
25 november
Deze site gebruikt Cookies.