Eindelijk een overzicht!
Secretaressedag. De Dag van de Wetenschap. De Dag van de Democratie. Sla de krant maar open en het is wel een Dag-van-het-één-of-Ander. Dag van de Aarde, de Internationale Dag ter voorkoming van Schade aan de Natuur tijdens Oorlog en Gewapende Conflicten, er is zelfs een Wereld Toiletdag! Het lijkt wel alsof er voor alle maatschappelijke onderwerpen, ziekten of dieren wel een Dag Van in het leven is geroepen. Deze website is opgericht om een overzicht van al deze Dagen te bieden.

Op die manier proberen we, met een knipoog, een beeld te scheppen van de belangen van een Dag. Want wie organiseert zoiets nou? En vooral, waarom? Waarom wordt juist een bepaalde datum gekozen voor een Dag? Waarom is er in juli en augustus bijna niks te doen terwijl er in maart iedere dag wel een Dag is? Dit en meer komt u alleen te weten op www.fijnedagvan.nl!

Krijg je er geen genoeg van of wil je informatie over een specifieke Dag, neem dan gerust contact met ons op.
Missie
www.fijnedagvan.nl is in 2007 opgericht vanuit een interesse in het fenomeen Dagen Van. Aanvankelijk op papier, later via deze website. De Dag wordt beheerd door drie leden en is geen professioneel project. Wij bieden een gedetailleerd overzicht van al deze Dagen, maar ook Weken, Maanden en Jaren Van. We proberen daarbij zo compleet en actueel mogelijke informatie te geven door informatie in te winnen van internet en de organisatoren zelf. Denk daarbij aan thema's, sprekers en locaties.

Wie zijn wij?
Wij zijn 3 vrienden die gefascineerd raakten door het fenomeen Dagen Van. We zijn niet ondergebracht bij een uitgeverij en zijn compleet onafhankelijk. Eigenlijk is FijneDagVan een inmiddels professioneel hobby-project.
Fijnedagvan @ Natuurwerkdag 2012 FijneDagVan @ Natuurwerkdag 2012.
In de media
FijneDagVan @ Natuurwerkdag 2012 We verschijnen regelmatig in gerenomeerde (en minder gerenommeerde) media. Een overzicht daarvan is te vinden op in-de-media. Uiteraard kunnen redacteuren van andere media ons altijd bellen voor informatie. We staan u graag te woord!
Deze site gebruikt Cookies.