15 november

Dag van de Ondernemer

15 november - over 267 dagen elke 3e vrijdag van november
In 2020 op 20 november
Aangepast op 30 november 00:00


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Een eigen zaak hebben is kei- en keihard werken. Tegenover de vrijheid, de belastingvoordelen en de trots staat een onzeker bestaan, een angst dat je aan het eind van de maand niet genoeg geld hebt verdiend om de hypotheek te betalen, en administratieve ruzies met klanten die niet betalen. Ondernemers zijn echter het hart van het midden- en kleinbedrijf en verdienen best een extra schouderklopje, en dat krijgen ze op 16 november. Het is dan namelijk de Dag van de Ondernemer.

De Dag van de Ondernemer is in het leven geroepen door MKB-Nederland, de belangenorganisatie voor middelgrote en kleine ondernemers. Zij organiseren in verschillende Nederlandse gemeentes activiteiten waar ondernemers bijvoorbeeld gratis bijspijkersessies kunnen krijgen, of advies over belastingen, of kortingen op kantoorinboedel. De Dag wordt iedere derde vrijdag van november gehouden.

Eigenlijk is er te veel te doen om hier op te schrijven. U kunt beter kijken op www.dagvandeondernemer.nl voor het volledige programma.

Verwante Dagen

Dag van de Financial
8 oktober
Als u warm wordt van termen als 'disruptive economy',  bio-based goederen, het verschil tussen de lineaire en de circulaire economie, dan zit u op 8 oktober goed op de Dag van de Financial.

Dag van de Praktijkmanager
16 april
Een praktijkmanager is iemand die in de zorg werkzaam is om orde op zaken te stellen binnen bijvoorbeeld tandartspraktijken of begeleide bewoningen. De praktijkmanager zorgt voor al het administratieve werk, en al het geregel in het algemeen dat de specialist van het werk afhoudt waar hij voor is aangesteld.

Dag van de Nederlandse Visserij
7 juli
Nederland is groot geworden met het overnemen van de zeven wereldzeeën, en hoewel onze internationale zeevaartambities inmiddels wat minder ver reiken hebben we nog steeds veel belang bij de visvangst.

15
november

15 nov

Komende Dagen
Wereld Denkdag
Wereld Denkdag
22 februari
Wereld Yogadag
Wereld Yogadag
22 februari
Dag van de Academies
Dag van de Academies
23 februari
Deze site gebruikt Cookies.