Highlights
Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitteNieuws op 23 juli 11:50 door Jorrit

De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »
De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!Nieuws op 16 april 10:29 door Jorrit

Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »
De Belgische Dag van het Park is niet meer

De Belgische Dag van het Park is niet meerNieuws op 20 maart 10:20 door Jorrit

Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Overig nieuws
Activiteiten Nationale Boomfeestdag afgelast door harde wind
Activiteiten Nationale Boomfeestdag afgelast door harde windNieuws op 13 maart 12:29 door Tijs

Veel activiteiten rondom Nationale Boomfeestdag worden woensdagmiddag afgelast vanwege het slechte weer. Door de harde wind zijn tientallen scholen door het hele land genoodzaakt de Dag een week later te vieren.
LEES MEER »
Beste wensen, en een fijn Jaar van de Vogel/Wiskundige Biologie/Cultureel Erfgoed/Betwisting/Huiszwaluw/Jongeren toegewenst!
Beste wensen, en een fijn Jaar van de Vogel/Wiskundige Biologie/Cultureel Erfgoed/Betwisting/Huiszwaluw/Jongeren toegewenst!Nieuws op 31 december 11:53 door Jorrit

Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en we wensen u niet alleen het allerbeste toe, maar ook een fijn Jaar van de Vogel, een prettig Jaar van de Wiskundige Biologie, een geweldig Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed, een duurzaam Jaar van het Rif, een cultureel Jaar van de Betwisting, een ongeëvenaard Jaar van de Huiszwaluw en natuurlijk een gezond Jaar van de Jongeren!
LEES MEER »
Concept Dag van de Vastgoedfinanciering wordt helemaal anders
Concept Dag van de Vastgoedfinanciering wordt helemaal andersNieuws op 13 december 15:55 door Jorrit

De Dag van de Vastgoedfinanciering krijgt aankomend jaar een compleet andere invulling dan de voorgaande jaren. In plaats van droge presentaties door 'de drie grootbanken' die jaarlijks spreken worden de sprekers geïnterviewd door een dagvoorzitter.
LEES MEER »
Een nieuw ontwerp voor FijneDagVan.nl!
Een nieuw ontwerp voor FijneDagVan.nl!Nieuws op 9 december 00:00 door Jorrit

Als u dit bericht leest ziet u waarschijnlijk meteen dat we een compleet nieuw ontwerp hebben - en daar zijn we erg trots op! Onze ontwikkelaars Jorrit en Tim hebben maandenlang gewerkt aan het nieuwe design, en we zijn erg benieuwd wat u van hun harde werk vindt.
LEES MEER »
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!Nieuws op 19 september 00:00 door Tijs

Wilt u aan het begin van de week op de hoogte worden gehouden welke Dagen Van er op de planning staan? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Zo krijgt u iedere maandagochtend te horen welke Dagen Van er die week gevierd worden.
LEES MEER »
Iedere dag een 'Dag Van' op WhatsApp!
Iedere dag een 'Dag Van' op WhatsApp!Nieuws op 31 januari 00:00 door Jorrit

FijneDagVan is vanaf nu ook via WhatsApp te lezen! Iedere dag krijgt u dan van ons een berichtje op WhatsApp waarop we u vertellen welke 'Dag Van' het die dag is.
LEES MEER »
Programma Dag van de Tulp bekend
Programma Dag van de Tulp bekendNieuws op 11 januari 00:00 door Jorrit

Het programma van de Dag van de Tulp is bekend. Tijdens de Dag (in 2017 op 27 januari) komen 300 tulpenkwekers samen voor een uitgebreide marktbroeishow, workshops zoals 'Waterzuivering in de tulpenbroeierij', en gastspreker Willem Sodderland van Seamore uit Amsterdam.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.