8 juni

Dag van de Zeesleepvaart

aandacht8 juni - 166 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 30 november 00:00

Dag van de Zeesleepvaart

Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website

Wie een beetje nautisch is ingesteld en op 8 juni nog een middag niks te doen heeft zit in Maassluis goed. Daar vindt op die datum namelijk de Dag van de Zeesleepvaart plaats. Die Dag is een feestelijk evenement waarbij allerlei activiteiten worden georganiseerd rondom sleepboten en hun werk.

Tijdens de Dag van de Zeesleepvaart wordt er onder andere een vlootschouw gehouden waarbij schepen uit te haven wegvaren. Uiteraard zijn veel boten van dichtbij te bekijken, maar zijn er ook allerlei demonstraties van oude ambachten te zien zoals touwslagerij en scheepslampen maken.

Het hele programma van de Dag van de Zeesleepvaart is te vinden op deze website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Zeesleepvaart!
Verwante Dagen

Dag van de Digitale Communicatie
16 september
Op dat moment communiceren u, de lezer, en wij, de redactie, digitaal met elkaar. Dat is allemaal mogelijk met die verbondenheid van smartphones, tablets, en het internet in het algemeen.

Wereld Kwaliteitsdag
14 november
De Dag van Kwaliteit, uitgeroepen door de Verenigde Naties in 1990, streeft maar naar 1 ding: Quality. Op $datum doen we er dus alles aan om een Kwalitatief Uitermate Superdag (KUS) te hebben.

Nationale Verander-Je-Wachtwoord-Dag
24 november
Het Wachtwoord, het bastion van digitale veiligheid, de sleutel tot uw meest persoonlijke geheimen en uw allerdiepste verlangens, waarachter uw geld, uw familiefoto's, uw hypotheekpapieren, uw complete digitale identiteit liggen.

8
juni

8 jun

Eerdere edities:
In 2017: 20 mei
Deze site gebruikt Cookies.