10 januari

Nationale functioneel programmeren dag

LET OP: deze Dag is in 2020 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2020 versie van deze Dag.
10 januari 2020 - 378 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 12 januari 14:32

Nationale functioneel programmeren dag

Categorie:
151-telescope Wetenschap en techniek

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Nationale functioneel programmeren dag is een bijeenkomst van onderzoekers, studenten, en geleerden in de gedeelde interesse in functioneel programmeren, codes schrijven dus. De laatste technieken worden uitgelicht en de nieuwste apps worden uitgewisseld. En dat allemaal op vrijdag 11 januari 2019, gehost door de Nederlandse Defensieacademie. Van experts tot nieuwkomers, iedereen is welkom op deze functionele Dag!

Wens iemand een Fijne Nationale functioneel programmeren dag!
Verwante Dagen

Internationale Pi-Dag
14 maart
Misschien is het wel een beetje raar om een hele Dag te organiseren rondom een cijfer (en ook nog eens een laag cijfer...), maar op 14 maart gebeurt het toch: Het is dan Internationale Pi-Dag!

Wereld Metrologiedag
20 mei
Er is iets poëtisch aan het metrisch stelsel. Vermenigvuldigen gaat met tien, honderd of duizend, een liter water weegt precies een kilo, en past exact in een kubieke meter.

Dag van de Stalen Buis
12 november
Waarschijnlijk bent u zich er totaal niet van bewust hoe vaak u in het dagelijks leven een stalen buis tegenkomt. Of, beter gezegd, hoeveel constructies u ziet waarin stalen buizen en buisproducten zoals bochten, fittingen en flenzen verwerkt zijn.

10
januari

10 jan

Eerdere edities:
In 2020: 10 januari
In 2019: 11 januari
In 2015: 9 januari
Deze site gebruikt Cookies.