3 oktober

Dag van het Familiebedrijf

3 oktober - over 11 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 10 december 15:29


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van het Familiebedrijf is een Dag die is georganiseerd door het IFB (het instituut voor familiebedrijven). Familiebedrijven staan vaak voor stabiliteit en zijn financieel vaak erg gunstig. Wat is nu precies de kracht van het familiebedrijf? Op 3 oktober proberen de organisatoren daar via een gevarieerd programma antwoord op te geven. Het evenement vindt dus plaats op 3 oktober en is bedoeld voor bedrijfsleiders en bestuurders van familiebedrijven, maar ook voor hun medewerkers.

Meer informatie vindt u op www.dedagvanhetfamiliebedrijf.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van het Familiebedrijf!
Verwante Dagen

Dag van de Flexmedewerker
15 juni
De flexmedewerker is de ruggengraat van de Nederlandse economie en verdient meer aandacht dan ze krijgen. Veel bedrijven zijn nergens zonder deze knappe koppen.

Dag van de MKB-accountant
8 juni
Als grote bedrijven een accountant nodig hebben, gaan ze naar een van de Grote Vier. Dat zijn Deloitte, KPMG, Ernst & Young of PriceWaterhouseCoopers. Maar hoe zit het met die metaforische slager op de hoek?

Dag van de Praktijkmanager
11 mei
Een praktijkmanager is iemand die in de zorg werkzaam is om orde op zaken te stellen binnen bijvoorbeeld tandartspraktijken of begeleide bewoningen. De praktijkmanager zorgt voor al het administratieve werk, en al het geregel in het algemeen dat de specialist van het werk afhoudt waar hij voor is aangesteld.

3
oktober

3 okt

Eerdere edities:
In 2022: 4 oktober
In 2019: 1 oktober
In 2018: 2 oktober
Komende Dagen
Wereld Bidag
Wereld Bidag
23 september
Burendag
Burendag
23 september
Deze site gebruikt Cookies.