4 oktober

Dag van het Familiebedrijf

4 oktober - vandaag elk jaar op een andere datum
Aangepast op 3 oktober 07:40


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van het Familiebedrijf is een Dag die is georganiseerd door het IFB (het instituut voor familiebedrijven). Familiebedrijven staan vaak voor stabiliteit en zijn financieel vaak erg gunstig. Wat is nu precies de kracht van het familiebedrijf? Op 4 oktober proberen de organisatoren daar via een gevarieerd programma antwoord op te geven. Het evenement vindt dus plaats op 4 oktober en is bedoeld voor bedrijfsleiders en bestuurders van familiebedrijven, maar ook voor hun medewerkers.

Meer informatie vindt u op www.dedagvanhetfamiliebedrijf.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van het Familiebedrijf!
Verwante Dagen

Dag van de ZZP'er
4 juni
De zzp'er is de motor van de economie. Flexwerkers geven de zekerheid en stabiliteit van een vast inkomen op voor vrijheid en avontuur and belastingvoordeel, en die flexibiliteit maakt hen een belangrijke motor van de economie.

Dag van de Designbescherming
24 november
De Dag van de Designbescherming is volgens de organisator 'voor iedere bedrijfsjurist, advocaat, gemachtigde of adviseur die te maken heeft met de bescherming van productvormgeving.

Dag van de Landbouw
18 september
Over de landbouw hebben we het afgelopen jaar veel gehoord. Misschien wel iets té veel. Maar dat is Nederland, waar de boeren nu eenmaal snel op hun teentjes getrapt zijn en al snel ministers en hun kinderen gaan terroriseren.

4
oktober

4 okt

Eerdere edities:
In 2019: 1 oktober
In 2018: 2 oktober
In 2017: 3 oktober
Deze site gebruikt Cookies.