3 oktober

Dag van het Familiebedrijf

LET OP: deze Dag is in 2023 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2023 versie van deze Dag.
3 oktober 2023 - 260 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 10 december 15:29


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van het Familiebedrijf is een Dag die is georganiseerd door het IFB (het instituut voor familiebedrijven). Familiebedrijven staan vaak voor stabiliteit en zijn financieel vaak erg gunstig. Wat is nu precies de kracht van het familiebedrijf? Op 3 oktober proberen de organisatoren daar via een gevarieerd programma antwoord op te geven. Het evenement vindt dus plaats op 3 oktober en is bedoeld voor bedrijfsleiders en bestuurders van familiebedrijven, maar ook voor hun medewerkers.

Meer informatie vindt u op www.dedagvanhetfamiliebedrijf.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van het Familiebedrijf!
Verwante Dagen

Nationale Secretaressedag
18 april
De Nationale Secretaressedag is onverminderd één van de meest populaire Dagen van het jaar. Met veel media-aandacht heeft dit evenement een groot gevolg gekregen.

Internationale Dag van het Basisinkomen
1 mei
Vroeger leek dit nog een welhaast communistisch taboe waar zelfs de meest linkse politieke partij zijn vingers niet aan durfde te branden, maar anno 2020 gaan er steeds meer serieuze stemmen om te experimenteren met een universeel basisinkomen.

Landelijke Econometristendag
5 februari
Als vrouwen, (Afrikaanse) kinderen, ouderen, mannen en meisjes een eigen Dag krijgen, waarom zouden econometristen er dan geen mogen krijgen? Op $datum is het Landelijke Econometristendag.

3
oktober

3 okt

Eerdere edities:
In 2023: 3 oktober
In 2022: 4 oktober
In 2019: 1 oktober
Deze site gebruikt Cookies.