3 maart

Dag van de Planner

3 maart - 212 dagen geleden elke 1e vrijdag van maart
In 2024 op 1 maart
Aangepast op 21 januari 13:03

Dag van de Planner

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Juist in deze tijden van ongekende personeelstekorten is een goede planner van levensbelang voor organisaties. Zonder hen lopen de roosters compleet in de soep en rijden de treinen niet, komen de monteurs niet opdagen om de reparaties uit te voeren en komen de vrachtwagens niet op het juiste moment op de juiste bestemming. Tijdens de Dag van de Planner staan planners in het zonnetje, want net zoals er een Nationale Secretaressedag of een Dag van de Apothekersassistent is, krijgt ook deze beroepsgroep zijn eigen Dag.

De Dag van de Planner vindt ieder jaar plaats op de eerste vrijdag van maart. De Dag is in het leven geroepen door Pitane Mobility, dat vanuit de logistieke sector wel weet hoe essentieel de beroepsgroep is. De Dag draait echter niet specifiek om werknemers in de transportsector, maar ook om die in de zorg, het onderwijs, de politie, de evenementensector, de horeca... Eigenlijk alles wat u maar kunt bedenken.

Er is op www.dagvandeplanner.nl wat informatie te vinden, maar verwacht niet te veel van die website. Er staan wat praktische tips om werknemers te bedanken, maar u kunt zelf ook wel een bosje bloemen of een waarderende e-mail bedenken, toch?

Wens iemand een Fijne Dag van de Planner!
Verwante Dagen

Dag van de Arbeid
1 mei
Geef het maar toe: Ook u zit vaak genoeg op de klok te kijken tijdens het werk. Die laatste twee uurtjes, die 4-uursdip, daar heeft u soms helemaal geen zin in.

Internationale Dag van de Accountant
10 november
Accountants staan doorgaans niet bekend als de meest sexy beroepsgroep - tenzij ze weer bij een chique kantoor zoals PWC of KPMG werken. Evenwel gaat er in de sector veel geld om en dat zorgt er ook voor dat accountants zichzelf heel belangrijk vinden.

Landelijke Econometristendag
6 februari
Als vrouwen, (Afrikaanse) kinderen, ouderen, mannen en meisjes een eigen Dag krijgen, waarom zouden econometristen er dan geen mogen krijgen? Op $datum is het Landelijke Econometristendag.

3
maart

3 mrt

Deze site gebruikt Cookies.