1 maart

Dag van de Planner

1 maart - 78 dagen geleden elke 1e vrijdag van maart
In 2025 op 7 maart
Aangepast op 12 oktober 20:20

Dag van de Planner

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Juist in deze tijden van ongekende personeelstekorten is een goede planner van levensbelang voor organisaties. Zonder hen lopen de roosters compleet in de soep en rijden de treinen niet, komen de monteurs niet opdagen om de reparaties uit te voeren en komen de vrachtwagens niet op het juiste moment op de juiste bestemming. Tijdens de Dag van de Planner staan planners in het zonnetje, want net zoals er een Nationale Secretaressedag of een Dag van de Apothekersassistent is, krijgt ook deze beroepsgroep zijn eigen Dag.

De Dag van de Planner vindt ieder jaar plaats op de eerste vrijdag van maart. De Dag is in het leven geroepen door Pitane Mobility, dat vanuit de logistieke sector wel weet hoe essentieel de beroepsgroep is. De Dag draait echter niet specifiek om werknemers in de transportsector, maar ook om die in de zorg, het onderwijs, de politie, de evenementensector, de horeca... Eigenlijk alles wat u maar kunt bedenken.

Er is op www.dagvandeplanner.nl wat informatie te vinden, maar verwacht niet te veel van die website. Er staan wat praktische tips om werknemers te bedanken, maar u kunt zelf ook wel een bosje bloemen of een waarderende e-mail bedenken, toch?

Wens iemand een Fijne Dag van de Planner!
Verwante Dagen

Nationale Kringloopdag
5 oktober
Op de eerste zaterdag van oktober is het de Nationale Kringloopdag in Nederland. Door onze actieve lezers werden we geattendeerd op deze feestelijke open dag van kringloopwinkels.

Internationale Dag van de Accountant
10 november
Accountants staan doorgaans niet bekend als de meest sexy beroepsgroep - tenzij ze weer bij een chique kantoor zoals PWC of KPMG werken. Evenwel gaat er in de sector veel geld om en dat zorgt er ook voor dat accountants zichzelf heel belangrijk vinden.

Dag van de Praktijkmanager
16 mei
Een praktijkmanager is iemand die in de zorg werkzaam is om orde op zaken te stellen binnen bijvoorbeeld tandartspraktijken of begeleide bewoningen. De praktijkmanager zorgt voor al het administratieve werk, en al het geregel in het algemeen dat de specialist van het werk afhoudt waar hij voor is aangesteld.

1
maart

1 mrt

Eerdere edities:
In 2023: 3 maart
Komende Dagen
Deze site gebruikt Cookies.