22 juni

Dag van de Nederlandse Jazz

LET OP: deze Dag is in 2022 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2022 versie van deze Dag.
22 juni 2022 - 764 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 maart 14:07

Dag van de Nederlandse Jazz

Categorie:
134-viking Cultuur

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Nederlandse Jazz is een initiatief van Buma Cultuur en Stichting JazzNL. De Dag is bedoeld om te laten zien dat de Nederlandse jazz-scene groter is dan alleen Hans en Candy Dulfer. Op de Dag komen diverse managers en talentscouts uit de hele wereld samen om nieuwe contacten en contracten te sluiten binnen de jazz. Het is dus ons jazzy paradepaardje! Speciaal daarvoor is er die Dag een heel programma opgesteld waarbij Nederlandse jazzartiesten hun kunsten laten zien.

Dit jaar bestaat de dag uit twee dagen. Een festivaldag en één conferentiedag. Dat is dus 22 en 23 juni. Wij gaan voor het gemak maar uit van de eerste dag. Kijk op www.jazzdag.nl voor informatie.

Wens iemand een Fijne Dag van de Nederlandse Jazz!
Verwante Dagen

Nationale Gedichtendag
25 januari
Vandaag is het Gedichtendag, Een Dag waarop men ongegeneerd dichten mag. Rijmelarij komt ons allen ten deel, U zult de hele Dag poëzie lezen, oh zo veel.

Dag van de Zachte G
7 juli
De redactie van Fijne Dag Van bestaat uit een mix van Limburgers en Brabanders. We hebben onderling veel verschillen - vlaai of Bossche Bollen tijdens de lunch, boergondisch carnaval of een ordinair zuipfestijn, Bavaria of Gulpener.

Internationale Dag van de Russische Taal
6 juni
Normaal gesproken zou hier een stuk staan over hoe mooi het Russisch kan zijn. Dat God kon spreken door de pennen van Tolstoi en Dostojevski. Maar dat was voordat Rusland besloot zijn ware aard te laten zien.

22
juni

22 jun

Eerdere edities:
In 2022: 22 juni
In 2019: 28 juni
In 2017: 22 juni
Deze site gebruikt Cookies.