8 juni

Dag van de Duurzame Verpakking

8 juni - 64 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 11 juni 14:48


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Het is goed dat de samenleving inmiddels collectief wel doorheeft dat verduurzaming nodig is, maar als we in plaats van een vleeskroket een vegetarische kaassouflé kopen is die verpakking nog steeds van plastic. Op 8 juni vindt in Oss de Dag van de Duurzame Verpakking plaats. Die is bedoeld voor iedereen in de verpakkingsindustrie om te leren hoe ook die plastic tasjes recyclebaar en milieuvriendelijk kunnen worden gebouwd.

De Dag van de Duurzame Verpakking is in het lezen geroepen door bedrijven en overheidsinstanties uit Oost-Brabant. In Oss wordt namelijk het merendeel van de in Nederland gebruikte verpakkingsmaterialen gemaakt. Het congres is bedoeld om professionals in de omgeving daar meer over te leren en hen nog duurzamer te maken. HetDit jaar staat de Dag in het teken van 'toekomstbestendig verpakken', wat betekent dat er een nieuwe en een oude generatie verpakkers samen in gesprek gaan om van elkaar te leren.

Alle informatie, inclusief het programma, zijn te vinden op de makkelijk vindbare website www.dagvandeduurzameverpakking.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de Duurzame Verpakking!
Verwante Dagen

Internationale Dag van het Micro- en Klein Bedrijf
27 juni
Grote multinationals mogen dan wel constant in de belangstelling staan, maar de échte motor van de economie zijn kleine en middelgrote bedrijven. Samen vormen die wereldwijd 90% van het bedrijfsleven, en gemiddeld zijn ze goed voor zo'n 60 tot 70% van de werkgelegenheid en meer dan de helft van het BNP.

Dag van de Arbeid
1 mei
Geef het maar toe: Ook u zit vaak genoeg op de klok te kijken tijdens het werk. Die laatste twee uurtjes, die 4-uursdip, daar heeft u soms helemaal geen zin in.

Dag van de Ondernemer
18 november
Een eigen zaak hebben is kei- en keihard werken. Tegenover de vrijheid, de belastingvoordelen en de trots staat een onzeker bestaan, een angst dat je aan het eind van de maand niet genoeg geld hebt verdiend om de hypotheek te betalen, en administratieve ruzies met klanten die niet betalen.

8
juni

8 jun

Deze site gebruikt Cookies.