14 maart

Dag van de Duizend Voorbeelden

14 maart - 35 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 april 17:11


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Werken is niet makkelijk als je een handicap hebt. Veel werkgevers deinzen er toch voor terug, ook al willen gehandicapten graag meedoen in de samenleving. Daarvoor zijn allerlei speciale regelingen getroffen, zoals de 'banenafspraak'. Een grote groep werkgevers die daaraan meedoet organiseert 14 maart de Dag van de Duizend Voorbeelden, een congres waarbij zij samen kijken naar 1,000 succesverhalen van gehandicapten die aan het werk zijn gezet via dergelijke regelingen.

De Dag is opgericht door de belangengroep 'Op naar de 100.000 banen', die een ton aan functies willen opzetten voor mensen met een arbeidsbeperking. Tijdens de Dag van de Duizend Voorbeelden komen zij bij elkaar om verhalen en ervaringen uit te wisselen en om andere ondernemers over te halen mee te doen aan het initiatief.

Meer informatie is onder andere hier te vinden.

Verwante Dagen

Dag van de Mobiliteit
11 april
Het is nooit leuk te ontdekken dat u misschien wel in een sleur zit. Iedere dag op dezelfde tijd op, dezelfde route naar hetzelfde doffe kantoorgebouw om hetzelfde werk met dezelfde collega's te doen.

Dag van de BHV
4 november
Ook op het FijneDagVan-hoofdkwartier hechten we veel waarde aan veiligheid. Niet alleen is de veiligheidshelm een verplicht onderdeel van de dresscode, er is ook een BHV'er in ons pand aanwezig.

Dag van de Arbeid
1 mei
Geef het maar toe: Ook u zit vaak genoeg op de klok te kijken tijdens het werk. Die laatste twee uurtjes, die 4-uursdip, daar heeft u soms helemaal geen zin in.

14
maart

14 mrt

Komende Dagen
Eerste Paasdag
Eerste Paasdag
21 april
Dag van de Aarde
Dag van de Aarde
22 april
Deze site gebruikt Cookies.