14 maart

Dag van de Duizend Voorbeelden

congres14 maart - 96 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 6 mei 13:11


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Werken is niet makkelijk als je een handicap hebt. Veel werkgevers deinzen er toch voor terug, ook al willen gehandicapten graag meedoen in de samenleving. Daarvoor zijn allerlei speciale regelingen getroffen, zoals de 'banenafspraak'. Een grote groep werkgevers die daaraan meedoet organiseert 14 maart de Dag van de Duizend Voorbeelden, een congres waarbij zij samen kijken naar 1,000 succesverhalen van gehandicapten die aan het werk zijn gezet via dergelijke regelingen.

De Dag is opgericht door de belangengroep 'Op naar de 100.000 banen', die een ton aan functies willen opzetten voor mensen met een arbeidsbeperking. Tijdens de Dag van de Duizend Voorbeelden komen zij bij elkaar om verhalen en ervaringen uit te wisselen en om andere ondernemers over te halen mee te doen aan het initiatief.

Meer informatie is onder andere hier te vinden.

Wens iemand een Fijne Dag van de Duizend Voorbeelden!
Verwante Dagen

Dag van de Jeugdprofessional
13 september
Het is niet altijd even makkelijk om met kinderen te werken. Ze denken heel anders na, en die gedachtengang vergt een andere aanpak in de zorg, het onderwijs of andere vormen van begeleiding.

Internationale Dag van het Micro- en Klein Bedrijf
27 juni
Grote multinationals mogen dan wel constant in de belangstelling staan, maar de échte motor van de economie zijn kleine en middelgrote bedrijven. Samen vormen die wereldwijd 90% van het bedrijfsleven, en gemiddeld zijn ze goed voor zo'n 60 tot 70% van de werkgelegenheid en meer dan de helft van het BNP.

Dag van de Openbare Ruimte(2)
3 oktober
De Dag van de Openbare Ruimte is een beurs over, u raadt het, de openbare ruimte. Bibliotheken, parken, zwembaden en zo, maar ook zaken als beveiliging van die ruimten, of hoe je die zo groen mogelijk in kunt richten.

14
maart

14 mrt

Eerdere edities:
In 2018: 29 maart
In 2017: 16 februari
Deze site gebruikt Cookies.