13 juni

Dag van de BOA

LET OP: deze Dag is in 2022 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2022 versie van deze Dag.
13 juni 2022 - 231 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 maart 17:14

Dag van de BOA

Categorie:
190-bank Overheid

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

BOA's zijn die lui die je een parkeerboete geven als je even naar de winkel rent, of die je berispen wanneer je een leeg blikje op straat gooit. Zonder deze Buitengewoon Opsporings-Ambtenaar zou de wereld vervallen tot een anarchistisch rovershol. Dat is de reden dat zij zichzelf de Dag van de BOA toe-eigenen, dit jaar voor de zevende keer georganiseerd, op 13 juni. Die Dag zou aanvankelijk plaatsvinden in september, maar het evenement is vanwege corona uitgesteld tot december.

De Dag van de BOA is voor het gewone gepeupel niet te bezoeken - de Dag is uitsluitend bedoeld voor zij die zelf BOA zijn of er in ieder geval professioneel iets mee te maken hebben. Een congresdag dus, georganiseerd door Reed Events waar de BOA's des lands bij elkaar komen om lekker te netwerken en tips uit te wisselen over het uitvoeren van hun gewichtige taak.

Inschrijven voor de Dag kost 139 euro (exclusief btw!), maar dan krijg je wel wat. Wat te denken van boeiende lezingen met thema's als 'De rol van de BOA bij wijkgericht werken ter bevordering van leefbaarheid en veiligheid' of 'Samenwerkingstrajecten tussen BOA's van diverse gemeenten'? Ga dus lekker naar die Dag. Hartstikke gezellig. Wel even uw koffiekopje netjes opruimen. Voor u het weet heeft u een prent.

Het hele programma vindt u hier.

Wens iemand een Fijne Dag van de BOA!
Verwante Dagen

Prinsjesdag
19 september
Prinsjesdag, het feest van de democratie. De ‘Derde Dinsdag van September’ is een begrip dat gelijk staat aan gekke hoedjes, een lange parade en het traditiegetrouw spellen van economisch onheil voor de komende periode.

Verantwoordingsdag
17 mei
Verantwoordingsdag is in Nederland de dag waarop de Rijksoverheid en de ministeries hun jaarverslagen presenteren aan de Tweede Kamer. De Dag vindt traditioneel op de derde woensdag in mei plaats, een symbolisch half jaar voor Prinsjesdag (op de derde dinsdag van september).

Dag van de Financiële Verhoudingen
20 april
Politiek is toch grotendeels geld uitgeven of juist niet. Er zijn verschillende waakhonden en instanties die daar toezicht op houden, en de Raad van Openbaar Bestuur is er daar een van.

13
juni

13 jun

Eerdere edities:
In 2022: 13 juni
In 2020: 7 december
In 2019: 27 mei
Deze site gebruikt Cookies.