25 april

Internationale Dag van de Afgevaardigden

25 april - 91 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 12 oktober 20:20


Categorie:
190-bank Overheid

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

De afgevaardigden waarover de naam van deze Dag rept, zijn afgevaardige diplomaten van de Verenigde Naties. Die zijn niet vies van het oprichten van Dagen Van, en op 25 april organiseren ze deze Dag die vooral over hun eigen werk gaat. Afgevaardigden vervullen essentieel werk voor de VN - vindt de VN.

Op deze Dag staan alle afgevaardigden van de verschillende listaten die bij de Verenigde Naties zijn aangesloten in het zonnetje. De Dag is bedoeld om hen te bedanken voor hun werk, en om eens stil te staan bij hoe belangrijk dat werk is.

Dat klinkt voornamelijk als een leuk intern feestje. U zult er in de praktijk weinig van meekrijgen, maar mocht u er toch meer over willen weten, kijk dan op de website van de VN.

Wens iemand een Fijne Internationale Dag van de Afgevaardigden!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Publieke Dienstverlening
23 juni
De Verenigde Naties organiseren jaarlijks op $datum de Internationale Dag van de Publieke Dienstverlening. Die is bedoeld om aandacht te vragen voor iedereen die in een overheidsfunctie werkt die direct met burgers van doen heeft.

Europese Dag voor Slachtoffers van Terrorisme
11 maart
Op 11 maart 2007 vond één van de heftigste terroristische aanslagen op Europese bodem ooit plaats. De Spaanse metro-aanslagen in Madrid eisten tientallen levens en honderden gewonden.

Antillendag
21 oktober
Natuurlijk is de Nationale Dag van de Antillen onmisbaar voor ons overzicht; de eilandengroep hoort immers bij het Koninkrijk der Nederlanden,. En waarom zouden we Koningsdag wel vieren, maar de Caribbische equivalent niet?

25
april

25 apr

Deze site gebruikt Cookies.