15 juni

Dag van de Arbeidsmarkt

15 juni - 57 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 11 juni 14:43


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De arbeidsmarkt heeft het juist nu retezwaar. Er is veel meer werk dan dat er werkplekken zijn, alle sectoren liggen op hun gat en daarom wil het A&O Fonds Gemeenten professionals meer leren over hoe ze de arbeidsmarkt het beste kunnen benutten. Dat doen ze op 15 juni tijdens de Dag van de Arbeidsmarkt.

De Dag van de Arbeidsmarkt is een congresdag voor professionals in HR en personeelszaken. Zij kunnen op deze Dag naar workshops waar ze meer leren over zaken zoals 'strategisch recruitment', moeilijk te bereiken doelgroepen en ontwikkelingen in het vakgebied.

De Dag vindt plaats in de Mariënhof in Amersfoort tussen 09.30 en 17.00. Alle informatie over de Dag vindt u op de website van de organisator, A&O Fonds Gemeenten.

Wens iemand een Fijne Dag van de Arbeidsmarkt!
Verwante Dagen

Dag van de Projectontwikkeling
19 mei
De Dag van de Projectontwikkeling is hét trefpunt voor bestuurders en vastgoedprofessionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken.

Dag van de MKB-accountant
9 juni
Als grote bedrijven een accountant nodig hebben, gaan ze naar een van de Grote Vier. Dat zijn Deloitte, KPMG, Ernst & Young of PriceWaterhouseCoopers. Maar hoe zit het met die metaforische slager op de hoek?

Dag van het Veilige Magazijn
30 maart
De Dag van het Veilige Magazijn is bedoeld voor magazijnbeheerders, logistiek managers, teamleiders, orderpikkers, DC-managers, en eenieder die maar enigszins professioneel met logistiek en magazijn bezig is.

15
juni

15 jun

Deze site gebruikt Cookies.