5 oktober

Wereld Hoela-Hoep Dag

5 oktober - over 166 dagen elke 1e zaterdag van oktober
In 2025 op 4 oktober
Aangepast op 12 oktober 20:20


Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Ja, u leest dit goed, en het is nog serieus ook. De alombekende Hoela-Hoep heeft een Dag. En wel een werelddag die overal wordt gevierd. En waarom ook niet? Hoela-hoepen is cool - tenminste als je het kan.

De Dag is erg populair onder hoela-hoepers. In 2019 is de officiële Dag op 5 oktober (namelijk de eerste zaterdag van oktober). Nadat 12/12/12 het jaar daarop niet meer bestond is besloten oktober te kiezen. Wilt u ook meedoen met de Dag? Dan kan dat natuurlijk, via de website kunt u een evenement zoeken of een nieuw evenement aanmelden. Een donatie hoort bovendien ook tot de mogelijkheden. Zie de website van de worldhoopday.

Wens iemand een Fijne Wereld Hoela-Hoep Dag!
Verwante Dagen

Dag van de Escape Room
1 oktober
Inmiddels is de escaperoom een lang en breed ingeburgerd concept waarbij u opgesloten wordt in een kamer en er door middel van spelletjes en puzzels binnen een uur uit moet ontsnappen verovert in razend tempo de wereld, en dat is reden genoeg om $datum uit te roepen tot Dag van de Escape Room.

Oudejaarsavond
31 december
Oké, het is dan wel geen officiële feestdag, maar oudejaarsavond wordt door iedereen gevierd. En daar gaat het ons om. Gezellig met vrienden en familie, oliebollen en appelbeignets, aftellen tot het nieuwe jaar ons tegemoet komt.

Sint Pannekoek
29 november
Ook Fijnedagvan.nl kan er niet meer aan ontsnappen. Deze ludieke uit de hand gelopen stripgrap van Jan, Jans en de Kinderen is een officiële Dag van. Zelfs het AD, NOS en NU.

5
oktober

5 okt

Eerdere edities:
In 2023: 7 oktober
In 2022: 1 oktober
In 2021: 2 oktober
Deze site gebruikt Cookies.