7 oktober

Wereld Hoela-Hoep Dag

7 oktober - over 5 dagen elke 1e zaterdag van oktober
In 2024 op 5 oktober
Aangepast op 10 november 21:41


Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Ja, u leest dit goed, en het is nog serieus ook. De alombekende Hoela-Hoep heeft een Dag. En wel een werelddag die overal wordt gevierd. En waarom ook niet? Hoela-hoepen is cool - tenminste als je het kan.

De Dag is erg populair onder hoela-hoepers. In 2019 is de officiële Dag op 5 oktober (namelijk de eerste zaterdag van oktober). Nadat 12/12/12 het jaar daarop niet meer bestond is besloten oktober te kiezen. Wilt u ook meedoen met de Dag? Dan kan dat natuurlijk, via de website kunt u een evenement zoeken of een nieuw evenement aanmelden. Een donatie hoort bovendien ook tot de mogelijkheden. Zie de website van de worldhoopday.

Wens iemand een Fijne Wereld Hoela-Hoep Dag!
Verwante Dagen

Internationale Dag van het Circus
15 april
Aah, het circus. Een prachtig staaltje cultureel vermaak waarbij jong en oud lachen om de clowns en huiveren om de trapeze. Er is geen beter dagje uit dan het circus, en er is geen romantischer beroep dan het rondreizende circus.

Dag van de Animator
27 juli
Je zult maar met je kroost op een camping staan. Dan kun je maar beter hopen dat ze veel lezen of zichzelf op een andere manier kunnen vermaken, want wat moeten ze anders?

Internationale Wreedheidsdag
10 maart
De International Day of Awesomeness is een vrolijk plan om een dagje over the top stoer te doen. Draag je coolste zonnebril of doe je allervetste moves, alles kan op de Dag, als het maar wreed is.

7
oktober

7 okt

Eerdere edities:
In 2022: 1 oktober
In 2021: 2 oktober
In 2020: 3 oktober
Deze site gebruikt Cookies.