10 mei

Nationale Spekkoekdag

LET OP: deze Dag is in 2020 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2020 versie van deze Dag.
10 mei 2020 - 527 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 22 november 11:31

Nationale Spekkoekdag

Categorie:
125-food Voedsel

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Spekkoek is van oorsprong een Indische lekkernij waar veel mensen van houden en echt trots op zijn. Spekkoek mag wat nationalespekkoekdag.nl betreft elke dag van het jaar gegeten worden, maar op 10 mei zetten ze spekkoek in de spotlights, is de koek een beetje van iedereen en eten we het gezamenlijk. Gek op spekkoek? Laat wat van je horen en vier op 10 mei de Dag van de Spekkoek.

Wens iemand een Fijne Nationale Spekkoekdag!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Fairtrade
8 mei
Vroeger hadden we alleen Max Havelaar. Dat was retedure koffie of chocolade, maar wel helemaal duurzaam geproduceerd. Toen was dat nog een heel hip merk waarmee je kon laten zien dat je echt wel veel gaf om de minderbedeelden van de wereld.

Dag van de Komkommer
1 juli
Juli is geen hele spannende maand op deze website. Er zijn dan slechts een paar Dagen, slechts een Week en juli is ook al geen Maand Van... Waarom dat is, is ons niet helemaal duidelijk.

Wereld Nutelladag
5 februari
Nutella is het voedsel van de Goden, het enige broodbeleg dat onze verwende smaakpapillen nog maar een beetje kunnen waarderen, en voor sommige mensen de eerste keus op de vraag "als je één ding mocht eten voor de rest van je leven, wat zou het dan zijn?

10
mei

10 mei

Komende Dagen
Antillendag
Antillendag
21 oktober
Deze site gebruikt Cookies.