7 april

Nationale Collegadag

7 april - 180 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 19 maart 00:16


Categorie:
37-suitcase Carriere

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

We zouden inmiddels bijna vergeten zijn wat collega's precies zijn. Het lijkt iets van vroeger; mensen die we alleen zien als we aan het werk zijn, en daar buiten nooit. Misschien zijn juist deze gekke tijden wel het juistemoment om stil te staan bij de waarde van collega's, want laten we wel wezen, u mist ze ook wel een beetje toch?

De Nationale Collegadag vindt dit jaar plaats op 7 april. Het is een Dag om stil te staan bij de waarde die collega's bieden voor het werk. Waar de kantoor- of fabriekswerkzaamheden soms wat saai kunnen zijn kunnen leuke en fijne collega's het verschil maken tussen een droombaan en een verplicht nummer. Bedank ze eens, op deze Dag. Normaal zouden we zeggen dat u eens koffie voor ze kunt halen, maar dit jaar is een virtueel berichtje via Slack, Zoom, Teams of WhatsApp natuurlijk handiger. Wel doen - u weet immers pas wat u mist als u het kwijt bent.

Meer informatie over deze Dag is te vinden op www.nationalecollegadag.nl.

Wens iemand een Fijne Nationale Collegadag!
Verwante Dagen

Dag van de Trainingsacteur
3 juni
Sommige acteurs dromen van het grote toneel. Van een volle zaal in Carré, van het witte doek, van grote blockbusters en misschien, héél misschien, een rol in Hollywood zoals slechts een handjevol Nederlanders zoals Carice of Rutger dat kunnen.

Dag van de Triagist
29 september
Triagisten zijn werkers die het niet makkelijk hebben. Immer ondergewaardeerd, altijd in de schaduw, maar essentieel en potentieel levensreddend. Een 'triagist' is iemand die bepaalt hoe belangrijk een telefoontje is wanneer je 's nachts of in het weekend naar een huisarts of andere hulpdienst belt.

Internationale Dag van het Maatschappelijk Werk
15 maart
World Social Work Day is op $datum. Het is de belangrijkste dag in het jaar waarop maatschappelijk werkers wereldwijd samenkomen om de prestaties van het beroep te vieren en de themaboodschap over te brengen naar hun gemeenschappen, werkplekken en hun regeringen om het bewustzijn van de bijdragen aan het sociale werk en de behoefte aan verdere actie te vergroten.

7
april

7 apr

Deze site gebruikt Cookies.