7 april

Nationale Collegadag

7 april - 178 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 2 april 13:05

Nationale Collegadag

Categorie:
37-suitcase Carriere

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

We zouden inmiddels bijna vergeten zijn wat collega's precies zijn. Het lijkt iets van vroeger; mensen die we alleen zien als we aan het werk zijn, en daar buiten nooit. Misschien zijn juist deze gekke tijden wel het juistemoment om stil te staan bij de waarde van collega's, want laten we wel wezen, u mist ze ook wel een beetje toch?

De Nationale Collegadag vindt dit jaar plaats op 7 april. Het is een Dag om stil te staan bij de waarde die collega's bieden voor het werk. Waar de kantoor- of fabriekswerkzaamheden soms wat saai kunnen zijn kunnen leuke en fijne collega's het verschil maken tussen een droombaan en een verplicht nummer. Bedank ze eens, op deze Dag. Normaal zouden we zeggen dat u eens koffie voor ze kunt halen, maar dit jaar is een virtueel berichtje via Slack, Zoom, Teams of WhatsApp natuurlijk handiger. Wel doen - u weet immers pas wat u mist als u het kwijt bent.

Meer informatie over deze Dag is te vinden op www.nationalecollegadag.nl.

Wens iemand een Fijne Nationale Collegadag!
Verwante Dagen

Dag van de Schoonmaker
15 juni
De schoonmaker is zo iemand die je niet ziet als hij zijn werk goed doet, maar die onmisbaar is in iedere organisatie en ruimte. Sinds 2015 is $datum de Dag van de Schoonmaker, volgens organisatoren HECTAS en Hago om de 'tienduizenden' schoonmakers de waardering te geven die zij verdienen - vaak achter de schermen.

Internationale Dag van het Maatschappelijk Werk
21 maart
World Social Work Day is op $datum. Het is de belangrijkste dag in het jaar waarop maatschappelijk werkers wereldwijd samenkomen om de prestaties van het beroep te vieren en de themaboodschap over te brengen naar hun gemeenschappen, werkplekken en hun regeringen om het bewustzijn van de bijdragen aan het sociale werk en de behoefte aan verdere actie te vergroten.

Dag van de Triagist
28 september
Triagisten zijn werkers die het niet makkelijk hebben. Immer ondergewaardeerd, altijd in de schaduw, maar essentieel en potentieel levensreddend. Een 'triagist' is iemand die bepaalt hoe belangrijk een telefoontje is wanneer je 's nachts of in het weekend naar een huisarts of andere hulpdienst belt.

7
april

7 apr

Deze site gebruikt Cookies.