30 september

Nationale Broer- en Zusdag

partner30 september - over 50 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 maart 16:05

Nationale Broer- en Zusdag

Categorie:
29-heart Liefde en relatie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Partner:
Ja (lees meer)

[PARTNER*] Je broers en zussen, daar kun je niet zonder. De Nationale Broer- en Zusdag is bedoeld om heel even een momentje te nemen om aan deze familieleden te denken, om hen te vertellen hoe u van ze houdt en wat ze voor u betekenen. Familie is immers voor altijd!

De Nationale Broer- en Zusdag werd in 2013 door radio-DJ Giel Beelen in het leven geroepen, naar aanleiding van het overlijden van zijn zus. Sinds dat jaar wordt de Broer- en Zusdag ieder jaar op deze datum gevierd. U kunt meedoen onder de hashtag #NBZD op sociale media.

Cadeautje
Ook kunt u cadeautjes sturen naar uw broers en zussen. Bij Greetz hebben ze hier een speciale pagina voor met leuke acties: Greetz – Nationale Broer en Zus Dag. Niet alleen hebben ze daar cadeautjes, ook kun u daar terecht voor hun bekende kaartjes.

* Deze Dag is opgericht via het partnerprogramma van FijneDagVan.

Wens iemand een Fijne Nationale Broer- en Zusdag!
Verwante Dagen

Nationale Vriendinnendag
19 maart
De Nationale Vriendinnendag werd in 2011 opgericht door het weekblad Flair, die een Dag wilden oprichten voor BFF's. De Dag is vooral bedoeld voor vrouwen (de doelgroep van de Flair), maar ook mannen die diepe vrouwelijke vriendschappen hebben kunnen uiteraard meedoen.

Steak en BJ-dag
14 maart
Deze Dag is niet voor doetjes, maar voor echte mannen. 14 maart is de (jawel) Steak and Blowjob Dag. Gemakkelijk, niet moeilijk doen, en effectief. De Dag is de tegenhanger van Valentijnsdag, en is ludiek bedoeld zodat mannen de moeite kunnen terugverdienen die zij in de Dag van de Liefde moeten stoppen om met bonbons en bloemen hun vrouw te plezieren.

Internationale Dag van de Vriendschap
30 juli
Op 30 juli vieren we de Internationale Dag van de Vriendschap. Zo hebben de Verenigde Naties ons voorgeschreven. We hebben nog zo'n vriendschapsdag in ons overzicht, maar dat is een uit Amerika overgewaaide versie.

30
september

30 sep

Eerdere edities:
In 2019: 30 september
In 2018: 30 september
In 2017: 30 september
Deze site gebruikt Cookies.