30 september

Nationale Broer- en Zusdag

LET OP: deze Dag is in 2023 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2023 versie van deze Dag.
partner30 september 2023 - 153 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 10 december 14:11

Nationale Broer- en Zusdag

Categorie:
29-heart Liefde en relatie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Partner:
Ja (lees meer)

[PARTNER*] Je broers en zussen, daar kun je niet zonder. De Nationale Broer- en Zusdag is bedoeld om heel even een momentje te nemen om aan deze familieleden te denken, om hen te vertellen hoe u van ze houdt en wat ze voor u betekenen. Familie is immers voor altijd!

De Nationale Broer- en Zusdag werd in 2013 door radio-DJ Giel Beelen in het leven geroepen, naar aanleiding van het overlijden van zijn zus. Sinds dat jaar wordt de Broer- en Zusdag ieder jaar op deze datum gevierd. U kunt meedoen onder de hashtag #NBZD op sociale media.

Cadeautje
Ook kunt u cadeautjes sturen naar uw broers en zussen. Bij Greetz hebben ze hier een speciale pagina voor met leuke acties: Greetz – Nationale Broer en Zus Dag. Niet alleen hebben ze daar cadeautjes, ook kun u daar terecht voor hun bekende kaartjes.

* Deze Dag is opgericht via het partnerprogramma van FijneDagVan.

Wens iemand een Fijne Nationale Broer- en Zusdag!
Verwante Dagen

Wereld Poppendag
8 juni
Iedere tweede zaterdag in juni is het Wereld Poppendag. Deze Dag is in het leven geroepen naar aanleiding van een oproep van Mildred Seeley, een bekende poppenverzamelaar die zelfs boeken over de geschiedenis van poppen heeft geschreven.

Wereld Bidag
23 september
Er is (gelukkig) veel aandacht voor homorechten en -emancipatie, maar één groep die daarbij nogal eens vergeten wordt zijn biseksuelen; mensen die op zowel mannen als vrouwen vallen.

Internationale Dag van Roze
10 april
De Dag van Roze is een Internationale Dag tegen pesten. De oorsprong is best intrigerend te noemen. Op een school ergens in oost-Canada zagen twee jongens dat er iemand gepest werd.

30
september

30 sep

Eerdere edities:
In 2023: 30 september
In 2022: 30 september
In 2019: 30 september
Deze site gebruikt Cookies.