Wat is het partnerprogramma van Fijne Dag Van?
Bij FijneDagVan werken we iedere Dag hard om onze website beter te maken en ons overzicht uit te breiden. Maar helaas is dat niet gratis. We moeten de hostingkosten betalen, af en toe een nieuw toetsenbord kopen, en het liefst willen we ook nog een klein beetje van de jaren werk die we in de site hebben zitten terugverdienen. Helaas zijn alleen advertenties geen goed verdienmodel meer, mede ook omdat steeds meer lezers een adblocker gebruiken.

Daarnaast hebben we de laatste jaren zoveel kennis opgedaan over Dagen Van dat we bedrijven en instellingen graag willen helpen bij het opzetten van een eigen Dag Van. Daarom hebben we ons partnerprogramma in het leven geroepen. We vertellen hier graag wat dat inhoudt en hoe we garanderen dat we onafhankelijk blijven.
Win-win-situatie
Met het FijneDagVan-partnerprogramma helpen we organisaties (tegen betaling) met het organiseren van een eigen Dag. We geven bijvoorbeeld advies over de beste datum om een Dag te houden, en over de inhoud van zo'n Dag. Daarnaast mag een partner zelf bepalen welke tekst er op de site komt te staan, en geven we de Dag wat extra aandacht op sociale media, onze nieuwsbrief en WhatsApp-dienst, en schrijven we een persbericht.

Dat is een win-win-situatie. Organisaties profiteren van onze hulp om een Dag Van op te richten, en we verdienen er weer wat geld mee zodat we onze website kunnen bijhouden, ons overzicht up-to-date blijft, en we nieuwe features zoals een WhatsApp-dienst kunnen opzetten.
Onafhankelijkheid
We vinden het belangrijk dat altijd duidelijk is of er betaald is voor een Dag. Daarom geven we dat altijd duidelijk aan, met de tekst [PARTNER] bovenaan, een link naar dit artikel, en het partner-logo in de afbeelding. Als dat niet bij een tekst staat, kunt u er zeker van zijn dat er niet voor die Dag betaald is.

Bij alle andere Dagen maken we altijd de afweging of een Dag interessant genoeg is voor ons overzicht en voor onze lezers. Door duidelijk aan te geven wanneer iets een partnerdag is en wanneer niet blijven we zo onafhankelijk mogelijk.

Vragen?
Als u meer vragen heeft over deze werkwijze en hoe we zorgen dat we nog steeds onafhankelijk blijven, neem dan gerust contact met ons op! Dat kan via onze contactpagina, of door te mailen naar info@fijnedagvan.nl. We staan u graag te woord!

Wilt u een paar voorbeelden van dergelijke partnerdagen zien? Kijk dan hier:
Deze site gebruikt Cookies.