21 januari

Internationale Knuffeldag

21 januari - 134 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 11 december 00:14

Internationale Knuffeldag

Categorie:
29-heart Liefde en relatie

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Een knuffel is een intiem gebaar waar iedereen wel eens behoefte aan heeft, stellen de organisatoren van de Internationale Knuffeldag. Deze Dag is simpelweg bedoeld om uw naasten een goede omhelzing te geven. Daarnaast speelt ook de achterliggende emotie achter de knuffel mee. Sta eens stil bij degenen die het dichtst bij u staan en wat zij voor u betekenen, en toon die liefde door een goede knuffel.

Wereld Knuffeldag ontstond al in 1986. De Dag werd toen in het leven geroepen door een christelijke pastoor uit Michigan in de Verenigde Staten. Hoewel hij de Dag aanvankelijk als ludiek evenement begon, verspreidde de Dag zich razendsnel over de wereld. Inmiddels wordt er wereldwijd op deze Dag, ieder jaar op 21 januari, knuffels gegeven aan elkaar.

Denk vooral niet te veel na over deze Dag, en volg uw instinct. Knuffelen is prettig, zelfs Jezus deed het volgens de bijbel. Kijk ondertussen op deze website of op Wikipedia voor meer informatie over het ontstaan van de Dag.

Wilt u vaker Dagen zoals de Internationale Knuffeldag ontdekken? Meld u dan aan voor onze dagelijkse WhatsApp-dienst! Stuur FDV aan naar 06 424 00 533 om u direct aan te melden.

Wens iemand een Fijne Internationale Knuffeldag!
Verwante Dagen

Dag van de Scheiding
8 september
1 op de 3 getrouwde stellen scheidt, blijkt uit cijfers van het CBS. Alsof dat op zichzelf niet erg genoeg is, zijn er altijd mensen die daar op weten te kapitaliseren.

Internationale Dag van de Vriendschap
30 juli
Op 30 juli vieren we de Internationale Dag van de Vriendschap. Zo hebben de Verenigde Naties ons voorgeschreven. We hebben nog zo'n vriendschapsdag in ons overzicht, maar dat is een uit Amerika overgewaaide versie.

Dag van de Drenthse Familiegeschiedenis
28 januari
De Dag van de Drenthse Familiegeschiedenis vindt plaats in het Drenths archief. Daar kunnen bewoners uit de provincie (en ook gewoon van daarbuiten) terecht op $datum om informatie te zoeken over hun geschiedenis.

21
januari

21 jan

Deze site gebruikt Cookies.