1 maart

Dag van de Pedagogisch Coach

1 maart - 145 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 26 mei 17:19


Categorie:
79-medical-bag Gezondheid

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Pedagogisch Coach is een congresdag voor iedereen die pedgogisch werknemers helpt met het verbeteren van hun werk. Een pedagogisch coach coacht dus pedagogen, want er zijn maar weinig banen waarvan het werk zo belangrijk én snel veranderend is als het begeleiden van kinderen. Tijdens de Dag kunnen coaches bij elkaar komen om te leren hoe ze 'succesvol een coachplan implementeren', 'een positieve invloed kunnen hebben op anderen' en 'wat bewezen coachingsmethodieken zijn'.

De Dag van de Pedagogisch Coach is opgericht door kenniscentrum Kinderopvang Totaal en vindt plaats in Hotel de Reehorst de Ede. De Dag vindt in 2024 voor de tweede keer plaats en bestaat onder andere uit plenaire talks en kennissessies. Uiteraard eindigt de Dag met een borrel, want coachen doe je uiteraard onderling.

Alle informatie, en natuurlijk het programma, is te vinden op kinderopvangtotaal.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de Pedagogisch Coach!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Migraine
12 september
Een migraine gun je niemand. De hoofdpijn die je tijdens zo'n aanval voelt kan je helemaal lam leggen, uitschakelen, zorgen dat je niets meer kunt doen of zeggen.

Internationale Dag van het Gehoor
3 maart
Op $datum is het jaarlijks de Internationale Dag van het Gehoor. Deze Dag is in het leven geroepen door de Wereld Gezondheidsorganisatie. Dat gebruikt deze Dag om aandacht te vragen voor het belangrijke zintuig, maar voornamelijk voor de zorg die het gehoor nodig heeft en hoe dat beter kan.

Wereld Stomadag
5 oktober
Het is makkelijk grappen te maken over stoma's, maar in werkelijkheid is leven met een stoma een lastige opgave. En helaas wordt er nog steeds met veel onbegrip op gereageerd.

1
maart

1 mrt

Deze site gebruikt Cookies.