22 juni

Dag van de Kampvuurmuzikant

aandacht22 juni - over 29 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 10 april 08:32

Dag van de Kampvuurmuzikant

Categorie:
120-headphones Muziek

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Wat is er nu romantischer dan rondom een kampvuur zitten met een pilsje en te luisteren naar een man met een gitaar en een zoetgevoosde zangstem die liederen ter gehoor brengt? Niets! Dat is precies het gevoel dat u moet krijgen tijdens de Dag van de Kampvuurmuzikant. Tijdens die Dag kunt u overal rondom een zelfgestookt fikkie gaan zitten om te luisteren naar muziek.

De Dag van de Kampvuurmuzikant vindt plaats op verschillende natuurkampeerplaatsen in Nederland. Niet alleen is het een leuk evenement, maar het is ook een wedstrijd waarin jury's de beste kampvuurmuzikant van Nederland proberen te vinden.

Als u meer informatie wil of u wil aanmelden voor de Dag, dan kan dat op www.dagvandekampvuurmuzikant.nl".

Wens iemand een Fijne Dag van de Kampvuurmuzikant!
Verwante Dagen

Internationale Muziekdag
1 oktober
De Internationale Muziek-Raad heeft de Internationale Dag van de Muziek uitgeroepen. De eer van deze uitroep komt op naam van Lord Yehudi Menuhin (president van de Raad) en dateert al uit 1975, naar aanleiding van een aangenomen resolutie in 1973 van UNESCO.

Dag van de Muzikanten
22 november
22 november is de dag van de Heilige Sint Cecilia. Zij is de patrones van de muzikanten, zangers, componisten en dergelijke. Heel veel harmonie-orkesten en fanfares vieren die dag hun "Cecilia" feest, vaak gaat dit gepaard met het opluisteren van een misviering of een tocht op straat van café naar café.

Dag van de Accordeon en de Trekharmonica
3 februari
Sommige mensen houden van metal, anderen van pop, een klein groepje zet het liefst 100% NL op... Zo gek is het dus niet dat er ook een groep mensen is die niets mooier vindt dan accordeonmuziek.

22
juni

22 jun

Eerdere edities:
In 2018: 30 juni
In 2017: 24 juni
Deze site gebruikt Cookies.