30 juni

Dag van de Kampvuurmuzikant

LET OP: deze Dag is in 2018 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2018 versie van deze Dag.
30 juni 2018 - 265 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 16 juni 13:31

Dag van de Kampvuurmuzikant

Categorie:
120-headphones Muziek

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Wat is er nu romantischer dan rondom een kampvuur zitten met een pilsje en te luisteren naar een man met een gitaar en een zoetgevoosde zangstem die liederen ter gehoor brengt? Niets! Dat is precies het gevoel dat u moet krijgen tijdens de Dag van de Kampvuurmuzikant. Tijdens die Dag kunt u overal rondom een zelfgestookt fikkie gaan zitten om te luisteren naar muziek.

De Dag van de Kampvuurmuzikant vindt plaats op verschillende natuurkampeerplaatsen in Nederland. Niet alleen is het een leuk evenement, maar het is ook een wedstrijd waarin jury's de beste kampvuurmuzikant van Nederland proberen te vinden.

Als u meer informatie wil of u wil aanmelden voor de Dag, dan kan dat op www.dagvandekampvuurmuzikant.nl".

Verwante Dagen

Internationale Dag van het Koor
8 december
Wees eens eerlijk; wat is er nou mooier dan koormuziek? Weinig, toch? Op de tweede zondag van december wordt al 20 jaar lang de Internationale Dag van het Koor gehouden, maar dat is niet alleen maar vanwege de schoonheid van meerdere stemmen die in harmonie prachtige liederen zingen.

Internationale Dag van de Platenzaak
13 april
Hoewel moderne apps als Spotify en iTunes onze muziekluistergewoonten radicaal hebben veranderd, missen we het nostalgische element van het snuffelen door bakken vinyl nog wel eens.

Dag van de Accordeon en de Trekharmonica
3 februari
Sommige mensen houden van metal, anderen van pop, een klein groepje zet het liefst 100% NL op... Zo gek is het dus niet dat er ook een groep mensen is die niets mooier vindt dan accordeonmuziek.

Deze site gebruikt Cookies.