22 juni

Dag van de Kampvuurmuzikant

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
aandacht22 juni 2019 - 248 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 10 april 08:32

Dag van de Kampvuurmuzikant

Categorie:
120-headphones Muziek

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Wat is er nu romantischer dan rondom een kampvuur zitten met een pilsje en te luisteren naar een man met een gitaar en een zoetgevoosde zangstem die liederen ter gehoor brengt? Niets! Dat is precies het gevoel dat u moet krijgen tijdens de Dag van de Kampvuurmuzikant. Tijdens die Dag kunt u overal rondom een zelfgestookt fikkie gaan zitten om te luisteren naar muziek.

De Dag van de Kampvuurmuzikant vindt plaats op verschillende natuurkampeerplaatsen in Nederland. Niet alleen is het een leuk evenement, maar het is ook een wedstrijd waarin jury's de beste kampvuurmuzikant van Nederland proberen te vinden.

Als u meer informatie wil of u wil aanmelden voor de Dag, dan kan dat op www.dagvandekampvuurmuzikant.nl".

Wens iemand een Fijne Dag van de Kampvuurmuzikant!
Verwante Dagen

Internationale Muziekdag
1 oktober
De Internationale Muziek-Raad heeft de Internationale Dag van de Muziek uitgeroepen. De eer van deze uitroep komt op naam van Lord Yehudi Menuhin (president van de Raad) en dateert al uit 1975, naar aanleiding van een aangenomen resolutie in 1973 van UNESCO.

Internationale Dag van de Muziekvrijheid
3 maart
Niet alleen de pers heeft in sommige landen met censuur te maken, maar ook andere zaken zoals muziek hebben te lijden onder opressieve regimes die vrije teksten nogal eens de kop in willen drukken.

Dag van de Muzikanten
22 november
22 november is de dag van de Heilige Sint Cecilia. Zij is de patrones van de muzikanten, zangers, componisten en dergelijke. Heel veel harmonie-orkesten en fanfares vieren die dag hun "Cecilia" feest, vaak gaat dit gepaard met het opluisteren van een misviering of een tocht op straat van café naar café.

22
juni

22 jun

Eerdere edities:
In 2019: 22 juni
In 2018: 30 juni
In 2017: 24 juni
Komende Dagen
Wereld RSI-Dag
Wereld RSI-Dag
29 februari
Deze site gebruikt Cookies.