17 juni

Dag van de Componist

17 juni - 97 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 2 januari 18:04


Categorie:
120-headphones Muziek

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Muziekplatform New Music NOW organiseert op 17 juni de Dag van de Componist. De Dag is bedoeld om aandacht te vragen voor muziekmakers van ieder kaliber. Tijdens de Dag zijn er door het hele land muziekevenementen bij te wonen, en op radiozenders en bij openbare plekken wordt er nieuwe muziek gedraaid.

Naast muziekevenementen zijn er ook bijvoorbeeld workshops te volgen met componisten, en er zijn (online) radiozenders die bijvoorbeeld een marathonuitzending houden.

Alle informatie over deze Dag vindt u op de website van New Music Now. Daar vindt u uiteraard ook wat er allemaal te doen is.

Wens iemand een Fijne Dag van de Componist!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Muziekvrijheid
3 maart
Niet alleen de pers heeft in sommige landen met censuur te maken, maar ook andere zaken zoals muziek hebben te lijden onder opressieve regimes die vrije teksten nogal eens de kop in willen drukken.

Dag van de Coach
6 juni
De Dag van de Coach heeft niets te maken met sport, maar is een congresdag waarop diverse managementcoaches spreken over hun werk: Het effectief coachen van een werkomgeving.

Internationale Dag van de Platenzaak
15 april
Hoewel moderne apps als Spotify en iTunes onze muziekluistergewoonten radicaal hebben veranderd, missen we het nostalgische element van het snuffelen door bakken vinyl nog wel eens.

17
juni

17 jun

Eerdere edities:
In 2022: 18 juni
Komende Dagen
Wereld Bidag
Wereld Bidag
23 september
Burendag
Burendag
23 september
Deze site gebruikt Cookies.