19 november

Dag van de Achterhoekse Popmuziek

LET OP: deze Dag is in 2022 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2022 versie van deze Dag.
19 november 2022 - 202 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 maart 17:00


Categorie:
120-headphones Muziek

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Vroeger, heel lang geleden in 2004 was er een Dag van de Popmuziek. Deze werd in heel Nederland gevierd. In 2011 is deze helaas voor het laatst gehouden, maar daarvoor in de plaats is nu deze Achterhoekse variant gekomen. De Dag van de Achterhoekse Popmuziek. Wat begon als klein concertje op 1 locatie is nu uitgegeroeid tot een Dag met 30 locaties met Popmuziek. Op deze dag krijgen Achterhoekse muzikanten de gelegenheid om te laten zien wat ze kunnen en kunnen locaties zichzelf aan muzikanten en Achterhoekse muziekliefhebbers presenteren.

Alle informatie over deze Dag, inclusief het programma en meer van dat soort dingen, vindt u op www.dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de Achterhoekse Popmuziek!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Jazz
30 april
Jazz is een unieke muzieksoort. Op het eerste gezicht klinkt het alsof een groep bij elkaar geraapte spelers maar wat aanmoddert, maar de afficionado hoort orde in die chaos.

Dag van het Muzieksopleidersakkoord
5 oktober
U heeft er waarschijnlijk net zo weinig van meegekregen als wij, maar op 5 oktober 2020 werd het Muziekopleidersakkoord afgesloten. Dat is een samenwerking tussen leraren en scholen in het muziekonderwijs om hun vakgebied te verbeteren.

Internationale Dag van het Koor
10 december
Wees eens eerlijk; wat is er nou mooier dan koormuziek? Weinig, toch? Op de tweede zondag van december wordt al 20 jaar lang de Internationale Dag van het Koor gehouden, maar dat is niet alleen maar vanwege de schoonheid van meerdere stemmen die in harmonie prachtige liederen zingen.

19
november

19 nov

Eerdere edities:
In 2022: 19 november
In 2020: 14 november
In 2019: 16 november
Deze site gebruikt Cookies.