19 november

Dag van de Achterhoekse Popmuziek

19 november - over 47 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 maart 17:00


Categorie:
120-headphones Muziek

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Vroeger, heel lang geleden in 2004 was er een Dag van de Popmuziek. Deze werd in heel Nederland gevierd. In 2011 is deze helaas voor het laatst gehouden, maar daarvoor in de plaats is nu deze Achterhoekse variant gekomen. De Dag van de Achterhoekse Popmuziek. Wat begon als klein concertje op 1 locatie is nu uitgegeroeid tot een Dag met 30 locaties met Popmuziek. Op deze dag krijgen Achterhoekse muzikanten de gelegenheid om te laten zien wat ze kunnen en kunnen locaties zichzelf aan muzikanten en Achterhoekse muziekliefhebbers presenteren.

Alle informatie over deze Dag, inclusief het programma en meer van dat soort dingen, vindt u op www.dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de Achterhoekse Popmuziek!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Muziekvrijheid
3 maart
Niet alleen de pers heeft in sommige landen met censuur te maken, maar ook andere zaken zoals muziek hebben te lijden onder opressieve regimes die vrije teksten nogal eens de kop in willen drukken.

Dag van de Beiaard
13 augustus
Wij wisten niet eens wat een beiaard precies was, laat staan dat Nederland een rijke 'beiaardcultuur' heeft. Maar als we de organisator van de Dag van de Beiaard moeten geloven wordt die cultuur 'op $datum in optima forma gepresenteerd'.

Dag van de Eendagsvlieg
1 maart
Veel van de grootste en fijnste hits aller tijden komen van bands of zangers waar we nooit meer iets van horen. Laten we wel wezen, wat heeft Rick Astley na zijn prachtige meesterwerk nog gedaan?

19
november

19 nov

Eerdere edities:
In 2020: 14 november
In 2019: 16 november
Deze site gebruikt Cookies.