10 mei

Nationale Offline-dag

LET OP: deze Dag is in 2020 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2020 versie van deze Dag.
10 mei 2020 - 743 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 22 november 11:31

Nationale Offline-dag

Categorie:
174-imac Digitalisering

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Heel Nederland wordt tijdens de Nationale Offline Dag 2019 uitgedaagd om 24 uur lang telefoon, Instagram, e-mail en Whatsapp te laten voor wat het is... We waren dus eigenlijk van plan hier op te schrijven waar deze Dag over gaat en wie het georganiseerd had. Maar dat kon niet, want we hadden geen internet.

De bedoeling van Offline-dag is om eens een momentje te nemen om ons van het internet te onttrekken. Heel lekker rustig, maar niet zo goed voor ons want dan leest u dit natuurlijk weer niet. Dus we gaan hier niet meer aandacht aan besteden. Tot morgen!

Wens iemand een Fijne Nationale Offline-dag!
Verwante Dagen

Bitcoin Pizza Dag
22 mei
22 mei staat sinds 2010 internationaal bekend als Bitcoin Pizza Dag. Waarom? Omdat een man genaamd Laszlo Hanyecz op die dag als eerste persoon ter wereld Bitcoin gebruikte om er iets mee te kopen.

Dag van de AFAS-Beheerder
5 april
Grote kans dat u nog nooit van AFAS heeft gehoord maar het tegelijkertijd wel regelmatig gebruikt. Laten we het zo zeggen: al die vrije dagen die u aanvraagt op het werk en al die contractverlengingen die u er bekijkt staan in een online AFAS-omgeving die wordt gemaakt door het gelijknamige (Nederlandse!

10
mei

10 mei

Eerdere edities:
In 2020: 10 mei
In 2019: 10 mei
In 2013: 12 april
Deze site gebruikt Cookies.