23 november

Dag van de Drankenhandelaar

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
23 november 2019 - 94 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 21 november 11:09

Dag van de Drankenhandelaar

Categorie:
37-suitcase Carriere

Waar gevierd:
Belgisch

Bron:
Deze website

FEBED, de Federatie van Belgische Drankenhandelaars, vertegenwoordigt alle onafhankelijke drankenhandelaars in België. Het is dan ook deze organisatie die de Dag van de Drankenhandelaar, dit jaar voorzien op 23 november, in heel België de drankenhandelaars en hun klanten in de schijnwerpers zetten. De zelfstandige drankenhandelaars zullen klanten feestelijk onthalen. Ze danken alle klanten voor hun vertrouwen. Tijdens de Dag van de Drankenhandelaars organiseren de drinkcenters degustaties, blindproeverijen, tappen van bier, een geschenk voor elke klant, tapasbar…van alles dus.

Wens iemand een Fijne Dag van de Drankenhandelaar!
Verwante Dagen

Dag van de Betaalde Liefde
15 februari
Als 14 februari de Dag van de Liefde is, dan is de Dag erna die van de Betaalde Liefde. Waar die Dag over gaat, laat zich raden. Valentijnsdag is een leuk haakje voor de beroepsgroep van professionele sekswerkers om hun carrière eens in een beter daglicht te zetten, want er hangt nog steeds een negatief stigma rondom prostitutie.

Dag van de Triagist
24 september
Triagisten zijn werkers die het niet makkelijk hebben. Immer ondergewaardeerd, altijd in de schaduw, maar essentieel en potentieel levensreddend. Een 'triagist' is iemand die bepaalt hoe belangrijk een telefoontje is wanneer je 's nachts of in het weekend naar een huisarts of andere hulpdienst belt.

Internationale Dag van het Maatschappelijk Werk
17 maart
World Social Work Day is op $datum. Het is de belangrijkste dag in het jaar waarop maatschappelijk werkers wereldwijd samenkomen om de prestaties van het beroep te vieren en de themaboodschap over te brengen naar hun gemeenschappen, werkplekken en hun regeringen om het bewustzijn van de bijdragen aan het sociale werk en de behoefte aan verdere actie te vergroten.

23
november

23 nov

Eerdere edities:
In 2019: 23 november
Komende Dagen
Wereld RSI-Dag
Wereld RSI-Dag
29 februari
Deze site gebruikt Cookies.