28 maart

Dag van de Werkplaatschef

28 maart - 51 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 december 10:07

Dag van de Werkplaatschef

Categorie:
112-group Mens en maatschappij

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Participatiewet mag dan wel één grote neoliberale flop zijn, de al dan niet sociale werkplaats is dat zeker niet. Werkplaatsen zijn nog steeds extreem waardevol voor de gemeenschap, voor de economie en voor de regio. Maar dan alleen als het er goed begeleid wordt. Hoe dat moet leren werkplaatsleidinggevenden op de Dag van de Werkplaatschef.

De Dag van de Werkplaatschef is een bijeenkomst voor iedereen die werkt als, wel, als werkplaatschef. Tijdens de Dag komen zij bij elkaar voor het uitwisselen van ideeën, maar ook belangrijk, om te leren over hoe zij hun werk alleen maar beter kunnen doen. Zo leren de cheffen hoe zij hun werkplaatsen ook figuurlijk kunnen olieën en hoe zij het beste samen kunnen werken met andere instanties in de buurt. Ook is het die Dag mogelijk subsidies aan te vragen.

De Dag van de Werkplaatschef vindt plaats op 28 maart in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. De Dag is georganiseerd door Aeres Tech, ChainWorks, VMR en Fedecom.

Meer informatie staat op de website van de organisatoren.

Wens iemand een Fijne Dag van de Werkplaatschef!
Verwante Dagen

Dag van de Lange Mensen
21 juni
Als Lang Mens heb je het niet makkelijk. Goed, met concerten kijk je makkelijk over iedereen heen, maar dat weegt niet op tegen de krappe busstoeltjes, de beenruimte die je mist in het vliegtuig, de constante vragen of het koud is daarboven.

Internationale Holocaustherdenkingsdag
27 januari
Op 27 januari ieder jaar vieren we de bevrijding van het grote concentratiekamp Auschwitz-Birkenau in Polen in 1945. We vieren sindsdien de bevrijding, maar herdenken ook alle miljoenen slachtoffers van de genocides van de holocaust in de Tweede Wereldoorlog.

Internationale Dag van de Identificatie
16 september
"Ik denk, dus ik ben" is een belangrijk filosofisch concept, maar zie daar maar eens mee door de douane te komen. Identiteit bestaat anno nu uit meer dan alleen iemands hoop en dromen, maar ook uit een fysiek papiertje, een paspoort of een andere, vaak digitale vorm van bewijs dat je bent wie je bent.

28
maart

28 mrt

Eerdere edities:
In 2023: 30 maart
In 2022: 31 maart
In 2020: 19 november
Komende Dagen
Deze site gebruikt Cookies.