31 maart

Dag van de Werkplaatschef

31 maart - 133 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 maart 17:09


Categorie:
112-group Mens en maatschappij

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Participatiewet mag dan wel één grote neoliberale flop zijn, de al dan niet sociale werkplaats is dat zeker niet. Werkplaatsen zijn nog steeds extreem waardevol voor de gemeenschap, voor de economie en voor de regio. Maar dan alleen als het er goed begeleid wordt. Hoe dat moet leren werkplaatsleidinggevenden op de Dag van de Werkplaatschef.

De Dag van de Werkplaatschef is een bijeenkomst voor iedereen die werkt als, wel, als werkplaatschef. Tijdens de Dag komen zij bij elkaar voor het uitwisselen van ideeën, maar ook belangrijk, om te leren over hoe zij hun werk alleen maar beter kunnen doen. Zo leren de cheffen hoe zij hun werkplaatsen ook figuurlijk kunnen olieën en hoe zij het beste samen kunnen werken met andere instanties in de buurt. Ook is het die Dag mogelijk subsidies aan te vragen.

De Dag van de Werkplaatschef vindt plaats op 31 maart in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. De Dag is georganiseerd door Aeres Tech, ChainWorks, VMR en Fedecom.

Meer informatie staat op de website van de organisatoren.

Wens iemand een Fijne Dag van de Werkplaatschef!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Humanitaire Hulp
19 augustus
Soms hebben we onderling wel eens ruzie. Landen, bedoelen we daarmee, of regio's. Soms gebeuren er op het wereldtoneel dingen waardoor andere grootmachten even hun ballen moeten laten zien, zoals dat in het verleden al vaker gebeurd is.

Internationale Dag van de Brandweer
4 mei
Het is niet gemakkelijk om brandweerman te zijn. Overal zijn deze vuurvechters nodig om vlammen in de pan en kortsluitende TV's te bestrijden. Op $datum ieder jaar vieren we daarom de Internationale Dag van de Brandweer, om eens stil te staan bij het dappere werk dat deze stoere mannen uitoefenen.

Internationale Dag van het Gezin
15 mei
De Internationale Dag van het Gezin, ofwel Wereld Familiedag, is door de Verenigde Naties uitgeroepen op 15 mei. Op deze Dag staan we stil bij hoe belangrijk een hechte familie is voor een goede samenleving.

31
maart

31 mrt

Eerdere edities:
In 2020: 19 november
In 2019: 20 november
Deze site gebruikt Cookies.