10 december

Dag van de Trainer

LET OP: deze Dag is in 2022 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2022 versie van deze Dag.
10 december 2022 - 51 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 maart 17:14

Dag van de Trainer

Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Belgisch

Bron:
Deze website

Vroeger was er een Nederlandse Dag van de Trainer, die was in 2014. De locatie daarvan was ons totaal onbekend. Nu hebben de Belgen de Dag in 2018 overgenomen en kunnen al onze trainers dus gelukkig alsnog in Vlaanderen terecht. Daar vieren we de Dag van de Trainer.

Zo veel mogelijk trainers zo goed mogelijk opleiden, dat willen ze met de Vlaamse Trainersschool bereiken. Naast de vele opleidingen en bijscholingen die ze het ganse jaar door organiseren en ondersteunen, organiseren ze ook de 'Dag van de Trainer'. Die is in 2022 al aan haar twaalfde editie toe: op 10 december wordt de Topsporthal Vlaanderen opnieuw omgetoverd tot een gigantisch congrescentrum.

Wens iemand een Fijne Dag van de Trainer!
Verwante Dagen

Nationale Overnamedag
6 april
Als u dacht dat een bedrijf beginnen een herculiaanse taak was, wacht dan maar eens tot er een overname plaatsvindt. Werknemers, locaties, inboedel, aandelen, er is veel waar een zaak rekening mee moet houden bij een grote overname.

Veteranendag
24 juni
De Nederlandse Veteranendag is een eerbetoon aan alle ongeveer 120,000 veteranen die Nederland rijk is. Niet alleen Tweede Wereldoorlogveteranen worden op deze Dag geëerd, maar alle veteranen van vredesmissies en conflicten die ooit "in het belang van onze democratie en vrijheid" ons land hebben gediend.

Internationale Dag van de Ontwikkelingsinformatie
24 oktober
De Internationale Dag van de Ontwikkelingsinformatie bestaat al sinds 1972. Op deze Dag staan ontwikkelingsvraagstukken rondom globalisering centraal. Tijdens deze Dag wordt de uitwisseling van informatie tussen landen gestimuleerd, vooral rondom innovaties en technologieën die helpen bij het verbeteren van duurzaamheidsdoelstellingen.

10
december

10 dec

Eerdere edities:
In 2022: 10 december
In 2020: 5 december
In 2018: 15 december
Deze site gebruikt Cookies.