5 december

Dag van de Trainer

LET OP: deze Dag is in 2020 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2020 versie van deze Dag.
5 december 2020 - 317 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 8 oktober 21:06

Dag van de Trainer

Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Belgisch

Bron:
Deze website

Vroeger was er een Nederlandse Dag van de Trainer, die was in 2014. De locatie daarvan was ons totaal onbekend. Nu hebben de Belgen de Dag in 2018 overgenomen en kunnen al onze trainers dus gelukkig alsnog in Vlaanderen terecht. Daar vieren we de Dag van de Trainer.

Zo veel mogelijk trainers zo goed mogelijk opleiden, dat willen ze met de Vlaamse Trainersschool bereiken. Naast de vele opleidingen en bijscholingen die ze het ganse jaar door organiseren en ondersteunen, organiseren ze ook de 'Dag van de Trainer'. Die is in 2018 al aan haar achtste editie toe: op 5 december wordt de Topsporthal Vlaanderen opnieuw omgetoverd tot een gigantisch congrescentrum.

Wens iemand een Fijne Dag van de Trainer!
Verwante Dagen

Dag van het Nieuwe Jaar
1 januari
Een nieuw jaar, een nieuw begin voor een volle agenda. Nationale, internationale en lokale Dagen worden weer volop in het leven geroepen dit jaar, door verenigingen, beroepsgroepen en organisaties, om aandacht te vragen over onderwerpen die voor zowel hen als de maatschappij van belang zijn.

Europese Dag van Alarmnummer 112
11 februari
11 februari is het de Europese dag van alarmnummer 112. Deze dag is een initiatief van de Europese Commissie om mensen er bewust van te maken dat 112 in alle 27 EU-lidstaten bereikbaar is voor hulp in levensbedreigende situaties.

Internationale Dag van de Verenigde Naties
24 oktober
Frequente bezoeker van deze site als u ongetwijfeld bent, hoeven we u niet uit te leggen dat de Verenigde Naties beslist niet schuw zijn met het organiseren van Dagen Van.

5
december

5 dec

Eerdere edities:
In 2020: 5 december
In 2018: 15 december
In 2014: 26 september
Komende Dagen
Antillendag
Antillendag
21 oktober
Deze site gebruikt Cookies.