13 september

Dag van de Kraamzorg

congres13 september - 8 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 6 mei 13:04


Categorie:
79-medical-bag Gezondheid

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

We dachten eigenlijk dat de Dag van de Kraamzorg vol zou zitten met zwangere vrouwen, maar dat valt tegen. In werkelijkheid is het een ietwat droge congresdag, waarom professionals in de kraamzorg elkaar treffen om verhalen van het slagveld te vertellen.

De Dag van de Kraamzorg vindt op 13 september plaats in Nieuwegein, waar tevens workshops te volgen zijn. Gelukkig is er ook koffie met cake, dus reden genoeg om te gaan en de website te bezoeken.

Wens iemand een Fijne Dag van de Kraamzorg!
Verwante Dagen

Wereld Stotterdag
22 oktober
Alhoewel er wereldwijd meer dan 60 miljoen mensen stotterproblemen hebben, weten te weinig mensen wat het probleem precies inhoudt, zo zegt de ISA (International Stutter Association).

Dag van de Zorg
17 maart
Niet minder dan 200.000 bezoekers hebben zondag 17 maart 2019 een bezoek gebracht aan de 8ste editie van de Dag van de Zorg. Heel wat gezinnen trokken op pad om een blik achter de schermen te werpen in 230 zorg- en welzijnsvoorzieningen.

Dag van de Gezonde Buurt
4 mei
Geef maar toe: uw goede voornemens zijn inmiddels hopeloos in de soep gelopen, toch? Die van ons in ieder geval wel; in plaats van drie keer per week hardlopen eten we weer ieder weekend twee zakken Dorito's leeg.

13
september

13 sep

Eerdere edities:
In 2017: 5 september
In 2016: 6 september
In 2014: 9 september
Komende Dagen
Dag van het Werkpaard
Dag van het Werkpaard
22 september
Wereld Neushoorndag
Wereld Neushoorndag
22 september
Deze site gebruikt Cookies.