13 september

Dag van de Kraamzorg

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
congres13 september 2019 - 165 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 6 mei 13:04


Categorie:
79-medical-bag Gezondheid

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

We dachten eigenlijk dat de Dag van de Kraamzorg vol zou zitten met zwangere vrouwen, maar dat valt tegen. In werkelijkheid is het een ietwat droge congresdag, waarom professionals in de kraamzorg elkaar treffen om verhalen van het slagveld te vertellen.

De Dag van de Kraamzorg vindt op 13 september plaats in Nieuwegein, waar tevens workshops te volgen zijn. Gelukkig is er ook koffie met cake, dus reden genoeg om te gaan en de website te bezoeken.

Wens iemand een Fijne Dag van de Kraamzorg!




Verwante Dagen

Europese Dag van de Beroerte
12 mei
Ja, we weten het. Er is al een Dag van de Beroerte. In oktober. Klopt helemaal. U heeft een oplettend oog als u dat heeft gezien. Maar wat u dan waarschijnlijk niet heeft gezien, is dat de Dag van de Beroerte in oktober internationaal is.

Wereld Sclerodermiedag
29 juni
Sclerodermie is een reumatische ziekte waarbij het bindweefsel steeds stugger wordt. Het is een chronische ziekte die grotendeels bij vrouwen tussen de 30 en de 50 voorkomt, waarvan behandeling lastig is.

Internationale Dag van de Verpleging
12 mei
Als het over de zorg gaat, gaat het vaak over topmannen die dikke salarissen binnenhalen. Of het gaat over artsen, anaesthesisten of cardiologen. Maar een minstens net zo grote kracht in de zorg ligt bij het hand-en-spandienst-personeel.

13
september

13 sep

Eerdere edities:
In 2019: 13 september
In 2017: 5 september
In 2016: 6 september
Komende Dagen
Wereld RSI-Dag
Wereld RSI-Dag
29 februari
Deze site gebruikt Cookies.