8 december

Dag van de Fysiotherapeut

8 december - 9 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 18 november 11:32


Categorie:
85-trophy Sport

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

8 november vindt de Dag van de Fysiotherapeut plaats in de Fabrique in Utrecht - niet te verwarren overigens met de Internationale Dag van de Fysiotherapeut, die vindt op 8 september plaats. De Nederlandse Dag van de Fysiotherapeut is in feite een congres waar de lichaamsdoktoren bij elkaar komen om over hun vak te praten. Hoe geef je de beste therapie, wat werkt wel en wat niet, dat soort dingen.

Meer informatie is te vinden op www.DVDF.nl.

Verwante Dagen

Internationale Dag van de Dans
29 april
29 april is een vrolijke Dag. We mogen dan namelijk ongeneneerd op straat de rumba, de cha-cha-cha, de jive en de macarena doen. Het is dan namelijk Internationale Dag Van De Dans!

Wereld Yogadag
21 februari
Wereld Yogadag is in het leven geroepen om de helende werking van deze mediterende 'sport' te eren. Tijdens deze Dag, dit jaar op 22 februari, leren we hoe we onze enkels in onze nek kunnen leggen en hoe we uren in de lotushouding kunnen blijven zitten.

Dag van de Materiaalman
24 september
Natuurlijk zijn de voetballers belangrijk. En ja, de trainer heeft ook een groot aandeel in het voetbal. Maar er is één man die nooit wordt genoemd in het succes van een sportclub: De materiaalman.

8
december

8 dec

Deze site gebruikt Cookies.