Op dat moment communiceren u, de lezer, en wij, de redactie, digitaal met elkaar. Dat is allemaal mogelijk met die verbondenheid van smartphones, tablets, en het internet in het algemeen. En dat dat internet voorlopig niet meer weggaat, lijkt ook wel duidelijk. Maar hoe kan die digitale communicatie nu beter worden benut, zeker in de relatie tussen burger en overheid? Dat ontdekken we op de Dag van de Digitale Communicatie.
Die congresdag vindt op 19 september normaal gesproken plaats in Antwerpen, maar dit jaar wordt het evenement helemaal online gehouden - vanwege het coronavirus uiteraard. Toepasselijk voor een Dag als deze. Lezingen en workshops staan centraal, maar tijdens de Dag wordt ook de Prijs Voor Digitale Communicatie uitgereikt aan 'een inspirerend project van een lokale overheid'. Samen met de mogelijkheid om te netwerken met professionals uit de digitale communicatie, whatever the **** that is, lijkt het ons een mooie evenement om te bezoeken. Informatie vindt u op deze website.
Wens iemand een Fijne Dag van de Digitale Communicatie!
Stilte is universeel, zij is van niemand en van ons allemaal. Zij verbindt mensen met elkaar, ongeacht cultuur, religie of politieke overtuiging. Althans, dat schrijft de organisatie achter de Dag van de Stilte.
Of u nou gelooft in hypnose of niet, voor veel mensen kan deze vorm van therapie erg nuttig zijn in het genezen van allerhande kwaaltjes. Desondanks bestaat er nog veel scepcis over hypnose, met name door critici die de kwakzalverij denigrerend een placebo-aanfluiting vinden.
Op 21 september ieder jaar vragen de Verenigde Naties aan alle lidstaten die in oorlog verkeren, een etmaal lang een staakt-het-vuren in te zetten. Ook vredelievende staten zouden op deze Dag wereldvrede moeten herdenken.