3 november

Dag van de Bouwkostendeskundige

3 november - over 31 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 20 september 20:33

Dag van de Bouwkostendeskundige

Categorie:
53-house Bouwen en wonen

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Het is geen geheim dat Nederland voor grote bouwkundige vragen staat. Een miljoen nieuwe huizen, meerdere miljoenen gebouwen die verduurzaamd moeten worden, en ondertussen ook nog even wat grote infrastructuurprojecten opzetten om Nederland tegen de stijgende zeespiegel en andere klimaatproblemen te beschermen, ga er maar aan staan. Niet alleen is dat organisatorisch herculiaans, ook qua kosten rijst zoiets de pan uit. Daar kan een bouwkostendeskundige goed bij helpen, en die beroepsgroep krijgt op 3 november zijn eigen Dag.

De Dag van de Bouwkostendeskundige is een congresdag waarin professionals spreken over onderwerpen zoals 'transportbewegingen', robotisering in de bouw, fabrieksgebouwde woningen en de personeelscrisis. Er zijn workshops en presentaties, allemaal rondom het thema van de kosten van de bouw.

De Dag vindt plaats in woningfabriek van Wijnen in Heerenveen. Volgens de organisator, de Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen, is dat vanwege alle automatisering daar een perfecte locatie.

Alle informatie vindt u op de website van de NVBK, de beroepsvereniging.

Wens iemand een Fijne Dag van de Bouwkostendeskundige!
Verwante Dagen

Internationale Dag van het Straatkind
12 april
Geen enkel kind zou op straat moeten leven. Om wat voor reden dan ook. Toch gebeurt dat helaas nog nét iets te regelmatig, en echt niet alleen in derdewereldlanden.

Internationale Dag van de Stad
31 oktober
Toen wij Wereld Habitatdag nog aan het toevoegen waren, kwamen we er achter dat de VN de volgende resolutie voor een nieuwe Dag alweer had aangenomen. Na een mislukte poging in 2010, is het uitroepen van de Dag van de Stad in de 68e vergadering van de VN in 2013 dan toch gelukt.

Dag van de Architectuur
18 juni
Tijdens de Dag van de Architectuur, het eerste of tweede weekend in juni (daarmee is het meer het Weekend van de Architectuur), gaan in ruim 50 gemeenten allerlei gebouwen open die normaal nooit open zijn voor publiek.

3
november

3 nov

Deze site gebruikt Cookies.