2 november

Dag van de Bouwkostendeskundige

2 november - 33 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 2 januari 18:02

Dag van de Bouwkostendeskundige

Categorie:
53-house Bouwen en wonen

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Het is geen geheim dat Nederland voor grote bouwkundige vragen staat. Een miljoen nieuwe huizen, meerdere miljoenen gebouwen die verduurzaamd moeten worden, en ondertussen ook nog even wat grote infrastructuurprojecten opzetten om Nederland tegen de stijgende zeespiegel en andere klimaatproblemen te beschermen, ga er maar aan staan. Niet alleen is dat organisatorisch herculiaans, ook qua kosten rijst zoiets de pan uit. Daar kan een bouwkostendeskundige goed bij helpen, en die beroepsgroep krijgt op 2 november zijn eigen Dag.

De Dag van de Bouwkostendeskundige is een congresdag waarin professionals spreken over onderwerpen zoals 'transportbewegingen', robotisering in de bouw, fabrieksgebouwde woningen en de personeelscrisis. Er zijn workshops en presentaties, allemaal rondom het thema van de kosten van de bouw.

De Dag vindt plaats in woningfabriek van Wijnen in Heerenveen. Volgens de organisator, de Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen, is dat vanwege alle automatisering daar een perfecte locatie.

Alle informatie vindt u op de website van de NVBK, de beroepsvereniging.

Wens iemand een Fijne Dag van de Bouwkostendeskundige!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Planologie
8 november
Steden bestaan uit veel meer dan zomaar wat gebouwen en bruggen die her en der naast elkaar neergeplempt worden. Daar zit een hele gedachte achter die u en ons ontgaat, maar waar planologen wel raad mee weten.

Internationale Dag van het Straatkind
12 april
Geen enkel kind zou op straat moeten leven. Om wat voor reden dan ook. Toch gebeurt dat helaas nog nét iets te regelmatig, en echt niet alleen in derdewereldlanden.

Dag van het Dak
20 oktober
De Dag van het Dak is een Belgische Dag, die dus niet in Nederland wordt gevierd. Het is congresdag waarop allerlei professionals in 'de dakensector' bij elkaar kunnen komen om te praten over hun ongetwijfeld waanzinnig spectaculaire vakgebied.

2
november

2 nov

Eerdere edities:
In 2022: 3 november
Deze site gebruikt Cookies.