18 oktober

Dag van de Afwerking

LET OP: deze Dag is in 2022 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2022 versie van deze Dag.
18 oktober 2022 - 500 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 maart 17:11

Dag van de Afwerking

Categorie:
53-house Bouwen en wonen

Waar gevierd:
Belgisch

Bron:
Deze website

Je zou ietwat rare associaties kunnen maken bij de Dag van de Afwerking, wat ook wel 'hét evenement voor de afwerkingssector' wordt genoemd. Maar deze Dag vindt in België plaats, en de Vlamingen kennen de Nederlandse taal beter dan wij dus deze mogen ze hebben. De Dag van de Afwerking is een beurs voor iedereen in het wereldje dat alles in elkaar zet binnen de vier muren van uw huis: de wandjes, de verlaagde plafonds, de verhoogde vloeren... Als u daarin geïnteresseerd bent kunt u deze beurs bezoeken!

De Dag van de Afwerking vindt plaats op 18 oktober, in de Brusselse Kart Expo. De beurs is georganiseerd door BEWAP, de Belgische beroepsvereniging voor afwerkingsbedrijven. Op hun evenementen komen honderden afwerkers bij elkaar (het blijft raar om te schrijven) met stands waar u meer kunt leren over hun producten, livedemo's kunt meemaken, en visitekaartjes kunt uitwisselen.

Alle informatie over deze Dag vindt u op www.dagvandeafwerking.be.

Wens iemand een Fijne Dag van de Afwerking!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Stad
31 oktober
De Grote Stad is voor simpele dorpsjongens als wij op de Fijne Dag Van-redactie zijn een soms wat groot en ongrijpbaar iets. Miljoenen mensen opeengepropt in flats en kleine leefomgevingen, overladen en omringd met geluid en drukte en andere mensen.

Dag van de Constructeur
6 juni
Een constructeur is eigenlijk gewoon een moeilijk woord voor een bouwmeester die verantwoordelijk is voor het bouwen van vliegtuigen, treinen of bouwprojecten.

Wereld Habitatdag
7 oktober
Iedere eerste maandag van oktober is het Wereld Habitatdag. Deze Dag is door de Verenigde Naties opgericht om meer bewustzijn te creëren van hoe belangrijk een goede woonomgeving is.

18
oktober

18 okt

Eerdere edities:
In 2022: 18 oktober
In 2021: 23 november
In 2019: 26 november
Deze site gebruikt Cookies.