16 juni

Dag van de Gezonde Voeding

LET OP: deze Dag is in 2017 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2017 versie van deze Dag.
aandacht16 juni 2017 - 2503 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 16 juni 09:16

Dag van de Gezonde Voeding

Categorie:
125-food Voedsel

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website

Samen eten is leuk, samen gezond eten is nog beter. Op 16 juni wordt in Rheden de Dag van de Gezonde Voeding georganiseerd, voornamelijk door de gemeente en een aantal lokale scholen om kinderen te laten zien hoe goed én lekker gezonde voeding kan zijn.

Tijdens de Dag van de Gezonde Voeding is er onder andere een gezamenlijke lunch, en zijn er wordshops en lezingen van diëtisten en leefstijlcoaches te volgen. U hoeft niet persé naar Rheden af te reizen om mee te doen met de Dag: eet tijdens de middag gewoon een salade!

Informatie is onder andere te vinden op deze website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Gezonde Voeding!




Verwante Dagen

Landelijke Aardbeiendag
10 januari
De aardbei is het lekkerste fruit dat er bestaat. There, we said it. Zonder aardbeien zou eens leven een stuk minder vrolijker zijn, een stuk zuriger. Hoewel de Dag vroeger de derde dinsdag van april plaatsvond, is deze nu al in januari gevierd.

Wereld Melkdag
1 juni
Melk, de witte motor, goed voor elk. Melk is één van de belangrijkste, gezondste en meest universele drankjes ter wereld, en dat mogen we best eens vieren.

Dag van de Gezonde Schoolkantine
21 maart
We worden allemaal een beetje dikker - wees eerlijk, ook bij u kan er waarschijnlijk wel wat vanaf. Is helemaal niet erg, we moeten gewoon een beetje beter opletten op wat we eten.

Deze site gebruikt Cookies.