Week van het Geld


27 maart tot 1 april
LET OP: deze Week is in 2023 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2023 versie van deze Week.

Nationaal Aangepast op 10 december 20:26

De Week Van Het Geld gaat u helaas geen ideeen geven om snel rijk te worden. Daarvoor moet u elders zijn. Nee, de Week van het Geld richt zich vooral op basisschooljongeren. Jonge klaplopers, hebben geen cent te makken en teren vooral op hun ouders. Alleen maar omdat ze perse naar school moeten. Leer die jeugd van tegenwoordig maar eens met geld om te gaan.


Verwacht daarom van 27 t/m 31 maart allerlei campagnes, bedacht door mensen die zelf twee auto’s hebben verdiend door zelf hun zuurverdiende spaarcentjes wijs te besteden. Zo komt de Bond van Nederlandse Banken (de meeste wijze orakels op het gebied van bankieren) gratis gastlessen geven op scholen, of kun je het spelletje ’Geld is Kinderspel’ spelen in de klas om meer over je gelduitgaves na te denken.

De Week van het Geld is in het leven geroepen door Wijzer in Geldzaken, die het op zich hebben genomen kinderen meer bewust te maken van geld.

Alles wat u wilt weten over de Week staat op www.WeekVanHetGeld.nl. Daar staan onder andere alle activiteiten.Meer informatie


Deze site gebruikt Cookies.