Fijne feestdagen!


Toegevoegd op 23 december 00:00 door Jorrit - categorie Nieuws
Fijne feestdagen!
Namens de crew van Fijnedagvan wensen wij u heel fijne feestdagen! Een goede Kerstmis, en een gelukkig nieuwjaar. Natuurlijk mogen we de Dag van de Onnozele Kinderen op 28 december niet vergeten!

De dagen van 2014 zijn inmiddels toegevoegd. Variabele dagen (die elk jaar op een andere dag vallen) helaas nog niet. Wij proberen onze database zo goed mogelijk bij te houden, maar kunnen niet garanderen dat alle dagen (teksten) al zijn aangepast.

Verder willen wij iedereen bedanken die dagen heeft ingestuurd, en reacties heeft gegeven. We hopen dan ook dat U dat wil blijven doen, en dat we uiteindelijk Elke Dag een Dag hebben!



Gerelateerd aan: Dag van het Nieuwe Jaar
Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.