Coen Verbraak schrijft boek Maand van de Geschiedenis


Toegevoegd op 8 juli 00:00 door Tijs - categorie Nieuws
Coen Verbraak schrijft boek Maand van de Geschiedenis
Coen Verbraak gaat het boek voor de Maand van de Geschiedenis schrijven. Het boek zal gaan over 200 jaar koninkrijk, en gaat De ziel van Oranje heten. Voor het boek interviewt Verbraak koningshuisspecialisten als Jutta Chorus en Jolande Withuis.

De Maand van de Geschiedenis wordt ieder jaar in oktober gevierd. Dit is het tiende jaar dat de Maand plaatsvindt. Door heel Nederland heen vinden talloze activiteiten plaats. Het boek zal die maand in boekhandels te koop zijn voor 2,95. Over de Maand van de Geschiedenis kunt u hier meer lezen.
Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.