4 april

Nationale Stoepkrijtdag

LET OP: deze Dag is in 2018 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2018 versie van deze Dag.
aandacht4 april 2018 - 1762 dagen geleden elke 1e woensdag van april
In 2024 op 3 april
Aangepast op 20 maart 16:09

Nationale Stoepkrijtdag

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Als zelfs stoepkrijt al verboden wordt, weet je dat de vertrutting compleet is. Dat is echter wat er vorig jaar in Den Haag gebeurde. Reden voor radio-DJ en zijn 'Bond Tegen Vertrutting' om de tweede woensdag van april uit te roepen tot Nationale Stoepkrijtdag!

De Bond (bij hoofde van Ekdom zelf) vindt het stoepkrijtverbod belachelijk. Iedereen vindt het leuk en het is niet schadelijk voor het milieu, dus waarom zou je er in hemelsnaam een vergunning voor nodig hebben om te mogen stoepkrijten? Ekdom hoopt dan ook dat zo veel mogelijk mensen meedoen met de ludieke Dag. Dat is heel simpel: koop gewoon een kleurenpallet aan krijt en kras dat trottoir vol. En deel er gelijk even een foto van op Facebook.

Meer informatie is onder andere hier te vinden.

Wens iemand een Fijne Nationale Stoepkrijtdag!
Verwante Dagen

Dag van de Escape Room
1 oktober
Inmiddels is de escaperoom een lang en breed ingeburgerd concept waarbij u opgesloten wordt in een kamer en er door middel van spelletjes en puzzels binnen een uur uit moet ontsnappen verovert in razend tempo de wereld, en dat is reden genoeg om $datum uit te roepen tot Dag van de Escape Room.

Nationale Complimentendag
1 maart
We zijn soms niet even lief voor elkaar in dit land. Komt misschien omdat we met heel erg veel zijn in dit land, of omdat we een kort lontje hebben. Wat de reden ook mag zijn, de organisatie ‘Momentje voor een Complimentje’ vindt dat het hoog tijd is om elkaar eens wat vaker een hart onder de riem te steken door een compliment uit te delen.

Dag van de Animator
27 juli
Je zult maar met je kroost op een camping staan. Dan kun je maar beter hopen dat ze veel lezen of zichzelf op een andere manier kunnen vermaken, want wat moeten ze anders?

4
april

4 apr

Eerdere edities:
In 2019: 3 april
In 2018: 4 april
In 2017: 5 april
Deze site gebruikt Cookies.