In 2017 is 24 januari uitgeroepen tot Pindakaasdag. Nou zijn wij hier op de redactie erg verdeeld over dit broodbeleg. De een smeert het hier nooit op zijn brood en rent al weg bij de lucht (en ergert zich kapot aan alle vieze messen in de keuken), voor de ander is dit een ware delicatesse om groots in te slaan. In 2017 waren wij helaas niet op de hoogte van deze Dag, maar dit jaar werden we getipt door oplettende FijneDagVan-fans die ons erop wezen dat dit smeuiige bruine goedje vandaag aandacht verdiend. En pindakaas is gezond dus daar moeten we maar aan meewerken. Geniet, maar eet met mate!
Hier wat tips wat u vandaag allemaal kunt gaan doen met pindakaas!
Wens iemand een Fijne Nationale Dag van de Pindakaas!
Je kunt jezelf wel 'de beste druif ter wereld' noemen, maar zolang je geen eigen Dag Van naar je vernoemt krijgt is dat natuurlijk een lege term. De enige druif die daarom die titel mag dragen is de Argentijnse malbecdruif, die volgens kenners ook de beste wijn ter wereld oplevert.
Op 28 mei doen we ons te goed aan een smakelijk onderwerp: de hamburger. Objectief het lekkerste eten ooit: groente, vlees, en met frietjes erbij ook nog aardappelen.
Bakken. Braden. Koken. Roeren. Er een omelet, wentelteefjes of pannenkoeken van maken. In de salade verwerken. Tot een cocktail uitroepen. Op toastjes smeren.