In 2017 is 24 januari uitgeroepen tot Pindakaasdag. Nou zijn wij hier op de redactie erg verdeeld over dit broodbeleg. De een smeert het hier nooit op zijn brood en rent al weg bij de lucht (en ergert zich kapot aan alle vieze messen in de keuken), voor de ander is dit een ware delicatesse om groots in te slaan. In 2017 waren wij helaas niet op de hoogte van deze Dag, maar dit jaar werden we getipt door oplettende FijneDagVan-fans die ons erop wezen dat dit smeuiige bruine goedje vandaag aandacht verdiend. En pindakaas is gezond dus daar moeten we maar aan meewerken. Geniet, maar eet met mate!
Hier wat tips wat u vandaag allemaal kunt gaan doen met pindakaas!
Wens iemand een Fijne Nationale Dag van de Pindakaas!
Op 28 mei doen we ons te goed aan een smakelijk onderwerp: de hamburger. Objectief het lekkerste eten ooit: groente, vlees, en met frietjes erbij ook nog aardappelen.
Vroeger hadden we alleen Max Havelaar. Dat was retedure koffie of chocolade, maar wel helemaal duurzaam geproduceerd. Toen was dat nog een heel hip merk waarmee je kon laten zien dat je echt wel veel gaf om de minderbedeelden van de wereld.
Melk, de witte motor, goed voor elk. Melk is één van de belangrijkste, gezondste en meest universele drankjes ter wereld, en dat mogen we best eens vieren.