1 maart

Nationale Complimentendag

1 maart - 214 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 10 november 21:41

Nationale Complimentendag

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

We zijn soms niet even lief voor elkaar in dit land. Komt misschien omdat we met heel erg veel zijn in dit land, of omdat we een kort lontje hebben. Wat de reden ook mag zijn, de organisatie ‘Momentje voor een Complimentje’ vindt dat het hoog tijd is om elkaar eens wat vaker een hart onder de riem te steken door een compliment uit te delen. Voornamelijk op 1 maart. Het is dan namelijk Nationale Complimentendag, die al sinds 2004 wordt gehouden.

Het doel van die Dag blijkt simpel: Geef een van uw collega’s, vrienden of een toevallige passant eens een compliment. Over hoe leuk die er uit ziet, hoe lekker die ruikt of hoe goed die zijn of haar werk doet. Omdat dat de samenleving een heel stuk vriendelijker maakt, verklaren de organisatoren.

Let overigens op: Het compliment moet niet geforceerd aanvoelen. Een oprecht compliment werkt het best, aldus de website. Bij deze vertellen wij u, beste lezer, dat we het knap vinden dat u deze site iedere Dag zo nauwlettend in de gaten houdt! Onze complimenten daarvoor.

Daarnaast bieden we ook complimenten voor de mooie website www.NationaleComplimentenDag.nl. En u, omdat u dit artikel zo trouw heeft afgelezen. Erg knap!

Wens iemand een Fijne Nationale Complimentendag!
Verwante Dagen

Wereld Vriendelijkheidsdag
13 november
Wereld Kindness Day is een Dag om goede daden in de gemeenschap te benadrukken, gericht op de positieve kracht en de rode draad van vriendelijkheid die ons bindt.

Internationale Dag van het Geluk
20 maart
Op 28 juni 2012 hebben de Verenigde Naties besloten dat het allemaal wel eens wat vrolijker mag. Op 20 maart elk jaar willen we dan ook geen enkel chagrijnig gezicht zien, want het is Internationale Dag van het Geluk.

Dag van de Animator
27 juli
Je zult maar met je kroost op een camping staan. Dan kun je maar beter hopen dat ze veel lezen of zichzelf op een andere manier kunnen vermaken, want wat moeten ze anders?

1
maart

1 mrt

Deze site gebruikt Cookies.