1 maart

Nationale Complimentendag

1 maart - 78 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 12 oktober 20:20

Nationale Complimentendag

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

We zijn soms niet even lief voor elkaar in dit land. Komt misschien omdat we met heel erg veel zijn in dit land, of omdat we een kort lontje hebben. Wat de reden ook mag zijn, de organisatie ‘Momentje voor een Complimentje’ vindt dat het hoog tijd is om elkaar eens wat vaker een hart onder de riem te steken door een compliment uit te delen. Voornamelijk op 1 maart. Het is dan namelijk Nationale Complimentendag, die al sinds 2004 wordt gehouden.

Het doel van die Dag blijkt simpel: Geef een van uw collega’s, vrienden of een toevallige passant eens een compliment. Over hoe leuk die er uit ziet, hoe lekker die ruikt of hoe goed die zijn of haar werk doet. Omdat dat de samenleving een heel stuk vriendelijker maakt, verklaren de organisatoren.

Let overigens op: Het compliment moet niet geforceerd aanvoelen. Een oprecht compliment werkt het best, aldus de website. Bij deze vertellen wij u, beste lezer, dat we het knap vinden dat u deze site iedere Dag zo nauwlettend in de gaten houdt! Onze complimenten daarvoor.

Daarnaast bieden we ook complimenten voor de mooie website www.NationaleComplimentenDag.nl. En u, omdat u dit artikel zo trouw heeft afgelezen. Erg knap!

Wens iemand een Fijne Nationale Complimentendag!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Ninja
5 december
Weer zo'n ludieke actie die uitmondt in een Dag waarvan je denkt: Oh neeeeeej! TOCH WEL! Omdat praat-als-een-piraat-dag al een beetje as usual is krijgen we weer een nieuwe trend.

Internationale Dag van Rare Loopjes
7 januari
In januari is het nog niet zo druk qua themadagen. Daarom is een geinig initiatief af en toe wel eens nodig. Op $datum bestaat zo'n initiatief. Het is dan namelijk de Internationale Dag van Rare Loopjes (The International Day of Silly Walks).

Dag van de Animator
25 juli
Je zult maar met je kroost op een camping staan. Dan kun je maar beter hopen dat ze veel lezen of zichzelf op een andere manier kunnen vermaken, want wat moeten ze anders?

1
maart

1 mrt

Komende Dagen
Deze site gebruikt Cookies.