25 juni

Jonge-Ambtenarendag

LET OP: deze Dag is in 2021 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2021 versie van deze Dag.
25 juni 2021 - 217 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 4 juni 19:27

Jonge-Ambtenarendag

Categorie:
190-bank Overheid

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Dat de Jonge-Ambtenarendag is opgericht met jonge ambtenaren als doelgroep zal u niet van de stoel laten vallen. Maar misschien wel dat er een heuse Stichting Jonge Ambtenaren is, die de organisatie van deze Dag op zich heeft genomen.

Het resultaat is het hersenspoelen van jonge ambtenaren om hen te laten geloven dat overheidswerkers toch nog wel goed werk kunnen leveren, als zij maar de workshops op deze congresdag volgen. Misschien een slimme Dag om eens goed te gaan netwerken en ons voor te bereiden op de ambtenaren-slayers van kabinet Rutte III IV. Succes, jonge ambtenaren! And welcome, to the first day of the rest of your life!

Informatie? Die vindt u op www.jongeambtenarendag.nl.

Wens iemand een Fijne Jonge-Ambtenarendag!
Verwante Dagen

Verantwoordingsdag
18 mei
Verantwoordingsdag is in Nederland de dag waarop de Rijksoverheid en de ministeries hun jaarverslagen presenteren aan de Tweede Kamer. De Dag vindt traditioneel op de derde woensdag in mei plaats, een symbolisch half jaar voor Prinsjesdag (op de derde dinsdag van september).

Wereld Onthullingsdag
8 juli
Gelooft u in de groene mannetjes? Dat complete randdebielen zoals Donald Trump 4 jaar lang geheim kunnen houden dat er ergens in een Amerikaanse woestijn ooit een UFO is gecrasht?

Internationale Dag van de Linkshandigen
13 augustus
Linkshandigen dezer aardkloot, verenigt u! Dag in, dag uit moeten jullie leven met computers, scharen, deurknoppen, flesopeners, kortom, een complete wereld vol rechtshandige apparatuur, en wij van Fijne Dag Van snappen dat dillemma!

25
juni

25 jun

Eerdere edities:
In 2021: 25 juni
In 2019: 13 juni
In 2018: 3 mei
Komende Dagen
Wereld Lepradag
Wereld Lepradag
30 januari
Deze site gebruikt Cookies.