22 maart

Dag van het Erfrecht

22 maart - vandaag elk jaar op een andere datum
Aangepast op 12 maart 12:00

Dag van het Erfrecht

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Ben je dood, pakken ze alsnog je geld. Het is bovendien ook nog waanzinnig ingewikkeld om te begrijpen hoe het zit met erfrecht, maar op 22 maart leert u daar alles over, op de Dag van het Erfrecht.

De Dag van het Erfrecht is opgericht door de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland, een belangenclub voor deze ingewikkelde vorm van recht. Tijdens de Dag geven verschillende advocatenbureau's al dan niet gratis advies over dit onderwerp, en kunt u consult krijgen als u zelf in zo'n situatie zit.

Een echte website is er niet, maar wie zoekt op Google vindt vanzelf een kantoor in de buurt.

Verwante Dagen

Dag van de Schoonmaker
15 juni
De schoonmaker is zo iemand die je niet ziet als hij zijn werk goed doet, maar die onmisbaar is in iedere organisatie en ruimte. Vanaf dit jaar is 15 juni ieder jaar de Dag van de Schoonmaker, volgens organisatoren HECTAS en Hago om de 'tienduizenden' schoonmakers de waardering te geven die zij verdienen - vaak achter de schermen.

Dag van de Duizend Voorbeelden
14 maart
Werken is niet makkelijk als je een handicap hebt. Veel werkgevers deinzen er toch voor terug, ook al willen gehandicapten graag meedoen in de samenleving.

Nationale Kringloopdag
5 oktober
Op de eerste zaterdag van oktober is het de Nationale Kringloopdag in Nederland. Door onze actieve lezers werden we geattendeerd op deze feestelijke open dag van kringloopwinkels.

Deze site gebruikt Cookies.