7 juli

Dag van de Vastgoedfinanciering

7 juli - 35 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 27 april 17:24

Dag van de Vastgoedfinanciering

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Als je geld wil verdienen moet je het vastgoed in. De rente bij banken is gedaald tot een nulpunt, maar de huizenmarkt is zo overhit dat geld in stenen iedere dag meer waard wordt. Maar waar begin je, als je je portfolio wil laten groeien van één huisje naar een blok met flats of een nieuwbouwwijk? Dat kunt u leren op de Dag van de Vastgoedfinanciering. Tijdens die congresdag leren aanwezigen er alles over de financiële kant van het aanschaffen van vastgoed.

Deze Dag is een congres dat plaatsvindt in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. De Dag bestaat uit speeches en workshops van hoofdzakelijke oute witte mannen die in de smart finance zitten of bij bedrijven werken die Group in de naam hebben. Daarnaast zijn er aparte ontmoetingssessies met experts, en wordt de Dag uiteraard vergezeld van borrelen, heel veel borrelen. Want in het vastgoed is ons-kent-ons eigenlijk net zo belangrijk als de diepte van de portemonnee.

De Dag van de Vastgoedfinanciering is opgericht door Vastgoedjournaal, een vakblad voor de vastgoedbranche. De Dag is populair; dit jaar wordt hij al voor de achtste keer georganiseerd!

Meer informatie over deze Dag vindt u op Vastgoedjournaal.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de Vastgoedfinanciering!
Verwante Dagen

Nationale Datacenterdag
9 juni
Datacenters zijn niet populair. Het zijn grote grijze dozen in een anders prachtig landschap en ze vreten bakken energie terwijl we midden in een energiecrisis zitten.

Dag van de Actuaris
6 oktober
Een actuaris is iemand die zich binnen een bedrijf of bijvoorbeeld een verzekeraar bezighoudt met het berekenen van risico's. Wat kost een polis, hoeveel risico levert op, wat verdient een bedrijf aan de rente en is het daarom waard om iets wel of niet te vergoeden of te verzekeren?

Internationale Dag van de Post
9 oktober
Post krijgen is leuk! Ansichtkaarten, blauwe belastingenveloppen, gas-, water-, licht-, internet, telefoon, TV-rekeningen... Wie krijgt ze niet graag? In een tijd van constante progressie in technologie krijgt de post het zwaarder elke dag.

7
juli

7 jul

Deze site gebruikt Cookies.