7 juli

Dag van de Vastgoedfinanciering

LET OP: deze Dag is in 2022 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2022 versie van deze Dag.
7 juli 2022 - 442 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 27 april 17:24

Dag van de Vastgoedfinanciering

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Als je geld wil verdienen moet je het vastgoed in. De rente bij banken is gedaald tot een nulpunt, maar de huizenmarkt is zo overhit dat geld in stenen iedere dag meer waard wordt. Maar waar begin je, als je je portfolio wil laten groeien van één huisje naar een blok met flats of een nieuwbouwwijk? Dat kunt u leren op de Dag van de Vastgoedfinanciering. Tijdens die congresdag leren aanwezigen er alles over de financiële kant van het aanschaffen van vastgoed.

Deze Dag is een congres dat plaatsvindt in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. De Dag bestaat uit speeches en workshops van hoofdzakelijke oute witte mannen die in de smart finance zitten of bij bedrijven werken die Group in de naam hebben. Daarnaast zijn er aparte ontmoetingssessies met experts, en wordt de Dag uiteraard vergezeld van borrelen, heel veel borrelen. Want in het vastgoed is ons-kent-ons eigenlijk net zo belangrijk als de diepte van de portemonnee.

De Dag van de Vastgoedfinanciering is opgericht door Vastgoedjournaal, een vakblad voor de vastgoedbranche. De Dag is populair; dit jaar wordt hij al voor de achtste keer georganiseerd!

Meer informatie over deze Dag vindt u op Vastgoedjournaal.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de Vastgoedfinanciering!
Verwante Dagen

Landelijke Econometristendag
6 februari
Als vrouwen, (Afrikaanse) kinderen, ouderen, mannen en meisjes een eigen Dag krijgen, waarom zouden econometristen er dan geen mogen krijgen? Op $datum is het Landelijke Econometristendag.

Dag van de Planner
3 maart
Juist in deze tijden van ongekende personeelstekorten is een goede planner van levensbelang voor organisaties. Zonder hen lopen de roosters compleet in de soep en rijden de treinen niet, komen de monteurs niet opdagen om de reparaties uit te voeren en komen de vrachtwagens niet op het juiste moment op de juiste bestemming.

Internationale Dag van de Sekswerker
2 juni
De prostitutie is het oudste beroep ter wereld, maar het stigma er omheen is in de afgelopen pak-em-beet 10.000 jaar niet heel erg verbeterd. Sekswerkers hebben nog steeds te maken met discriminatie en onveiligheid, veel meer dan andere beroepen.

7
juli

7 jul

Eerdere edities:
In 2022: 7 juli
Komende Dagen
Wereld Bidag
Wereld Bidag
23 september
Burendag
Burendag
23 september
Deze site gebruikt Cookies.