8 maart

Dag van de Rotterdamse Hospitality

8 maart - 88 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 1 februari 08:34

Dag van de Rotterdamse Hospitality

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Rotterdamse Hospitality is een vakbeurs voor iedereen met interesse in deze duur-klinkende sector, die eigenlijk vooral gaat over de horeca en front office. Op de Dag kunnen bedrijven en instanties uit Rotterdam bij elkaar komen om zichzelf te presenteren aan potentiële werknemers. Want daar zijn er, ook in de hospitality, altijd te weinig van.

De Dag vindt plaats in Congrescenter De Doelen, uiteraard in Rotjeknor zelf. Het evenement wordt georganiseerd door Rotterdam Business Events. Vooral leuk voor wie deze carrièreswitch overweegt, maar anders zijn er misschien ook wel bitterballen te scoren.

Informatie is te vinden bij Eventbrite.

Wens iemand een Fijne Dag van de Rotterdamse Hospitality!
Verwante Dagen

Dag van de Planner
3 maart
Juist in deze tijden van ongekende personeelstekorten is een goede planner van levensbelang voor organisaties. Zonder hen lopen de roosters compleet in de soep en rijden de treinen niet, komen de monteurs niet opdagen om de reparaties uit te voeren en komen de vrachtwagens niet op het juiste moment op de juiste bestemming.

Dag van de Ondernemer
17 november
Een eigen zaak hebben is kei- en keihard werken. Tegenover de vrijheid, de belastingvoordelen en de trots staat een onzeker bestaan, een angst dat je aan het eind van de maand niet genoeg geld hebt verdiend om de hypotheek te betalen, en administratieve ruzies met klanten die niet betalen.

Dag van de ZZP'er
15 april
De zzp'er is de motor van de economie. Flexwerkers geven de zekerheid en stabiliteit van een vast inkomen op voor vrijheid en avontuur and belastingvoordeel, en die flexibiliteit maakt hen een belangrijke motor van de economie.

Deze site gebruikt Cookies.