8 maart

Dag van de Rotterdamse Hospitality

LET OP: deze Dag is in 2023 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2023 versie van deze Dag.
8 maart 2023 - 359 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 1 februari 08:34

Dag van de Rotterdamse Hospitality

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Rotterdamse Hospitality is een vakbeurs voor iedereen met interesse in deze duur-klinkende sector, die eigenlijk vooral gaat over de horeca en front office. Op de Dag kunnen bedrijven en instanties uit Rotterdam bij elkaar komen om zichzelf te presenteren aan potentiële werknemers. Want daar zijn er, ook in de hospitality, altijd te weinig van.

De Dag vindt plaats in Congrescenter De Doelen, uiteraard in Rotjeknor zelf. Het evenement wordt georganiseerd door Rotterdam Business Events. Vooral leuk voor wie deze carrièreswitch overweegt, maar anders zijn er misschien ook wel bitterballen te scoren.

Informatie is te vinden bij Eventbrite.

Wens iemand een Fijne Dag van de Rotterdamse Hospitality!
Verwante Dagen

Dag van de Arbeid
1 mei
Geef het maar toe: Ook u zit vaak genoeg op de klok te kijken tijdens het werk. Die laatste twee uurtjes, die 4-uursdip, daar heeft u soms helemaal geen zin in.

Nationale Kringloopdag
5 oktober
Op de eerste zaterdag van oktober is het de Nationale Kringloopdag in Nederland. Door onze actieve lezers werden we geattendeerd op deze feestelijke open dag van kringloopwinkels.

Internationale Dag van de Accountant
10 november
Accountants staan doorgaans niet bekend als de meest sexy beroepsgroep - tenzij ze weer bij een chique kantoor zoals PWC of KPMG werken. Evenwel gaat er in de sector veel geld om en dat zorgt er ook voor dat accountants zichzelf heel belangrijk vinden.

Deze site gebruikt Cookies.