10 oktober

Dag van de Payroll-professional

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
congres10 oktober 2019 - 103 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 12 november 10:39

Dag van de Payroll-professional

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

U mag uw baas dan wel dankbaar zijn voor dat riante salaris, maar het is niet de ceo of de manager die zorgt dat het geld aan het eind van de maand naar uw bankrekening wordt overgemaakt. Daarvoor mag u de dames en heren op de payroll-afdeling bedanken. Op 5 oktober hebben zij hun eigen Dag, om stil te staan bij hoe belangrijk hun werk is. Het is dan de Dag van de Payroll-professional.

Tijdens deze Dag, die plaatsvindt in Schelle in België, zijn er allerlei lezingen te volgen waarin payrollpro's kunnen leren hoe zij hun vak beter kunnen uitoefenen. Zo leren zijn hoe eBlox werkt (?), hoe online HR-assistent Ella hen kan ondersteunen (??) en wat er nieuw is aan het SD Worx Flex Income Plan (???). Geen idee waar al die vage termen voor staan? Wij ook niet echt, maar dat hoeft ook niet. Belangrijker is dat u deze onderbelichte groep op het werk deze Dag een extra schouderklopje geeft. Zonder hen zou u tot de bedelstaf vervallen.

Wens iemand een Fijne Dag van de Payroll-professional!
Verwante Dagen

Internationale Dag van Veiligheid op het Werk
28 april
De International Labour Organisation (ILO) roept sinds 2005 28 april uit tot Internationale Dag van Veiligheid op het Werk, onder de Engelse naam bekend als World Day for Safety and Health at Work.

Dag van de Coach
4 juni
De Dag van de Coach heeft niets te maken met sport, maar is een congresdag waarop diverse managementcoaches spreken over hun werk: Het effectief coachen van een werkomgeving.

Dag van de Mobiliteit
2 april
Het is nooit leuk te ontdekken dat u misschien wel in een sleur zit. Iedere dag op dezelfde tijd op, dezelfde route naar hetzelfde doffe kantoorgebouw om hetzelfde werk met dezelfde collega's te doen.

10
oktober

10 okt

Eerdere edities:
In 2019: 10 oktober
In 2018: 4 oktober
In 2017: 5 oktober
Deze site gebruikt Cookies.