10 oktober

Dag van de Payroll-professional

aandacht10 oktober - 10 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 juni 17:47

Dag van de Payroll-professional

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

U mag uw baas dan wel dankbaar zijn voor dat riante salaris, maar het is niet de ceo of de manager die zorgt dat het geld aan het eind van de maand naar uw bankrekening wordt overgemaakt. Daarvoor mag u de dames en heren op de payroll-afdeling bedanken. Op 5 oktober hebben zij hun eigen Dag, om stil te staan bij hoe belangrijk hun werk is. Het is dan de Dag van de Payroll-professional.

Tijdens deze Dag, die plaatsvindt in Schelle in België, zijn er allerlei lezingen te volgen waarin payrollpro's kunnen leren hoe zij hun vak beter kunnen uitoefenen. Zo leren zijn hoe eBlox werkt (?), hoe online HR-assistent Ella hen kan ondersteunen (??) en wat er nieuw is aan het SD Worx Flex Income Plan (???). Geen idee waar al die vage termen voor staan? Wij ook niet echt, maar dat hoeft ook niet. Belangrijker is dat u deze onderbelichte groep op het werk deze Dag een extra schouderklopje geeft. Zonder hen zou u tot de bedelstaf vervallen.

Wens iemand een Fijne Dag van de Payroll-professional!
Verwante Dagen

Dag van de BHV
4 november
Ook op het FijneDagVan-hoofdkwartier hechten we veel waarde aan veiligheid. Niet alleen is de veiligheidshelm een verplicht onderdeel van de dresscode, er is ook een BHV'er in ons pand aanwezig.

Dag van de Heftruckchauffeur
8 mei
Neemt u het maar aan van een niet nader te noemen FijneDagVan-redacteur die in zijn studententijd regelmatig rondreed door magazijnen: heftruckchauffeurs zijn een essentieel onderdeel van de economie!

Dag van de Klant
21 september
De Dag van de Klant komt uit België en wordt door ondernemers gebruikt als attentie voor hun duizenden klanten. De ondernemers bedanken daarmee hun klanten, zonder wie hun zaak uiteraard niet zou bestaan.

10
oktober

10 okt

Eerdere edities:
In 2018: 4 oktober
In 2017: 5 oktober
Komende Dagen
Antillendag
Antillendag
21 oktober
Wereld Stotterdag
Wereld Stotterdag
22 oktober
Wereld Moldag
Wereld Moldag
23 oktober
Deze site gebruikt Cookies.