17 april

Dag van de Mediastage

17 april - 2 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 april 16:23

Dag van de Mediastage

Categorie:
140-gradhat Onderwijs

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website

Weinig werk is zo leuk als 'de media'. Dat kunnen wij als journalisten beamen. Zo denken ze in Hilversum ook over, dus willen de heren en dames televisie- en radiomakers de journalistieke generatie graag voorbereiden op de mooie wereld van de media. En dat begint vaak bij een stage. 17 april vindt daarom de Dag van de Mediastage plaats. Uiteraard op het Mediapark.

De Dag van de Mediastage is bedoeld voor aanstormende journalistieke talenten, die er kunnen kijken op welke redactie zij graag hun dunbetaalde werkzaamheden mogen uitvoeren. Studeert u geen journalistiek, dan heeft u er weinig te zoeken. Maar bedenk u wel dat Matthijs van Nieuwkerk zonder die dappere mediastagiaires niet zou weten waarover hij iedere avond moest babbelen.

Meer informatie kunt u vinden op deze website.

Verwante Dagen

Internationale Dag van de Leraar
5 oktober
Er zijn ruim 350,000 leraren in het Nederlandse onderwijs, en ondanks de vele schoolvakanties wordt het zware beroep van deze bevolkingsgroep vaak ondergewaardeerd.

Internationale Dag van het Handschrift
23 januari
Schrijven is tegenwoordig vooral een kwestie van de juiste toetsen op uw toetsenbord intikken, maar uiteindelijk is en blijft het van groot belang dat we af en toe nog eens een echt stuk tekst neerpennen.

Dag van de Leid(st)er
19 september
De Dag van de Leid(st)er is in 2002 opgericht door de Landelijke Wervingscampagne voor de Kinderopvang - destijds heette het de Dag van de Leid(st)er en Gastouder.

17
april

17 apr

Komende Dagen
Eerste Paasdag
Eerste Paasdag
21 april
Dag van de Aarde
Dag van de Aarde
22 april
Deze site gebruikt Cookies.