3 april

Dag van de Goede Daad

3 april - 130 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 10 april 17:56

Dag van de Goede Daad

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Heerlijk, zulke Dagen. De Dag van de Goede Daad. Omdat we gewoon af en toe elkaar moeten helpen. Oude vrouwen de weg over helpen steken, een gevonden portemonnee naar het politiebureau brengen, of uw buurmans auto wassen. Dit jaar vindt de Dag plaats op 3 april. Meedoen is natuurlijk heel simpel. U hoeft alleen maar een goede daad uit te voeren voor een ander, liefst zo altruïstisch mogelijk en zonder onderliggende motieven. Want die goed doet, goed ontmoet.

De Dag vindt ieder jaar op een andere datum plaats. Dit jaar is dat 3 april. In 2017 werd de Dag nog in zeker 93 landen gevierd namelijk! Meer info vindt u op good-deeds-day.org.

Wens iemand een Fijne Dag van de Goede Daad!
Verwante Dagen

Doe Vriendelijk Dag
17 februari
In het Engels klinkt zoiets altijd beter. The Random Acts of Kindness Day is een willekeurige Dag die wordt gevierd om eens willekeurig vriendelijk te zijn.

Landelijke Buitenspeeldag
8 juni
Op woensdagmiddag $datum wordt in Nederland de Landelijke Buitenspeeldag gehouden. Op deze Dag worden kinderen gestimuleerd om buiten te gaan spelen en te sporten.

Internationale Dag van het Toerisme
27 september
Toerisme, dat is op vakantie gaan in verre landen, beetje op het strand liggen bakken, af en toe een kerkje of authentieke binnenstad bezoeken, culinear genieten van de locale keuken en pretentieus een worden met de natuur.

3
april

3 apr

Eerdere edities:
In 2021: 11 april
In 2020: 29 maart
In 2019: 7 april
Deze site gebruikt Cookies.