24 september

Dag van de Apothekersassistent

24 september - over 97 dagen elke 4e dinsdag van september
In 2025 op 23 september
Aangepast op 12 oktober 20:20

Dag van de Apothekersassistent

Categorie:
79-medical-bag Gezondheid

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Iedere vierde dinsdag van september vindt de Dag van de Apothekersassistent plaats. Wat we op die Dag vieren, laat zich raden: we eren de onmisbare apothekersassistent (m/v). In de pillenfabriek is een betrouwbare assistent van onschatbare waarde, want laxeermiddel tegen kinkhoest is een fout die je geen enkele klant gunt.

De Dag van de Apothekersassistente is een beetje een officieuze Dag, want een organisator is er niet - laat u niet in de luren leggen door de commerciële dagvandeapothekersassistente.nl, die gebruiken het gebrek aan een officiële organisator om u dure cadeau-pakketten te verkopen voor in uw eigen apotheek. Laat dat u er echter niet van weerhouden om de apothekersassistent in uw buurtapotheek eens een bloemetje te geven - of in ieder geval eens één keer niet over hem of haar heen hoesten. Ze hebben het al zwaar genoeg.

Wens iemand een Fijne Dag van de Apothekersassistent!
Verwante Dagen

Wereld Lymfeklierkankerdag
15 september
Je lymfeklieren zijn kleine organen in je lichaam die bacteriën, virussen en andere afvalstoffen uit je lichaam filteren. De zogenaamde lymfocyten in je lichaam zorgen er voor dat infecties voorkomen worden en je lichaam 'schoon' blijft.

Wereld Parkinsonsdag
11 april
Wereld Parkinsonsdag wordt ieder jaar gehouden op 11 april, de geboortedag van Dr. James Parkinson, de wetenschapper die de stoornis ontdekte waardoor de patiënt controle verliest over het zenuwstelsel.

Internationale Dag van de Mondverzorging
20 maart
Tandpijn is na oorpijn en migraine misschien wel de ergste pijn die je kunt hebben, dus een goed gebit is van levensbelang. De Internationale Dag van de Mondgezondheid is in het leven geroepen om daar aandacht voor te vragen, u te leren hoe u goed moet poetsen/flossen/spoelen, én om stil te staan bij mensen die geen toegang hebben tot goede mondzorg.

24
september

24 sep

Eerdere edities:
In 2023: 26 september
In 2022: 27 september
In 2021: 28 september
Deze site gebruikt Cookies.