26 september

Dag van de Apothekersassistent

26 september - over 113 dagen elke 4e dinsdag van september
In 2024 op 24 september
Aangepast op 10 november 21:41

Dag van de Apothekersassistent

Categorie:
79-medical-bag Gezondheid

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Iedere vierde dinsdag van september vindt de Dag van de Apothekersassistent plaats. Wat we op die Dag vieren, laat zich raden: we eren de onmisbare apothekersassistent (m/v). In de pillenfabriek is een betrouwbare assistent van onschatbare waarde, want laxeermiddel tegen kinkhoest is een fout die je geen enkele klant gunt.

De Dag van de Apothekersassistente is een beetje een officieuze Dag, want een organisator is er niet - laat u niet in de luren leggen door de commerciële dagvandeapothekersassistente.nl, die gebruiken het gebrek aan een officiële organisator om u dure cadeau-pakketten te verkopen voor in uw eigen apotheek. Laat dat u er echter niet van weerhouden om de apothekersassistent in uw buurtapotheek eens een bloemetje te geven - of in ieder geval eens één keer niet over hem of haar heen hoesten. Ze hebben het al zwaar genoeg.

Wens iemand een Fijne Dag van de Apothekersassistent!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Spoedeisende Geneeskunde
27 mei
Ieder jaar op $datum vindt de Internationale Dag van de Spoedeisende Geneeskunde plaats. Die Dag is bedoeld voor iedereen die in de zorg bezig is met spoedeisende hulp; van gebroken botten tot aan hartaanvallen waarvoor u dag en nacht terecht kunt op de SEH.

Wereld Trombosedag
13 oktober
Trombose is een ziekte waarbij een ongewoon grote bloedprop zich ophoopt in een bloedvat of ader. Klinkt akelig, dus daar hebben we weinig interesse in.

Internationale Dag van de Medische Fysica
7 november
De Dag van de Medische Fysica is een Dag die zich richt op het opleiden en voorlichten van doktoren en andere medische wetenschappers. De Dag wordt ieder jaar op 7 november gevierd.

26
september

26 sep

Eerdere edities:
In 2022: 27 september
In 2021: 28 september
In 2020: 22 september
Deze site gebruikt Cookies.